Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-25, 13:57   #3451
pszczolka87
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Tak czytam o waszych snach to nie daję rady ze śmiechu, mi niestety dziś nie za dobrze się śniło bo... o zębach Wyjęłam sobie "jedynkę" i w szoku byłam bo nie wiedziałam co zrobić, bardzo realny ten sen był.Nie wierzę w jakieś zabobony i przesądy ale trochę mi to daje do myślenia...

Co do jedzonka to mi właśnie w piekarniku piecze się karkóweczka z mnóstwem przypraw- bo lubię takie pikantniejsze

Pisałam wczoraj że moja dzidzia sie rozleniwiła i znów jej nie czuję od jakiegoś czasu , chyba nasłuchała się mojego narzekania bo wieczorem znów szalała

bassienkaw wczoraj zazdrościłam Ci pogody a dziś u mnie słonko od rana zawitało Nie trzeba było go posyłać

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Też masz zgrabniutki brzuszek , chyba tylko ja jak słoń wyglądam.
co do snów o zębach to mi się średnio co tydzień śnią zęby od jakichś kilku lat... różne to są sny, np. że nagle zaczynają mi się wszystkie ruszać i wypadać i że nagle wypluwam wszystkie moje zęby i zostaję taka szczerbata jak babuleńka- straszne to , ale już się przyzwyczaiłam w senniku niby wypadanie zębów znaczy śmierć w rodzinie- na podstawie tego powinna mi już dawno cała rodzina wymrzeć, także ja w takie rzeczy również nie wierzę
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora