Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ruda bladolica idzie na wesele - help!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-01, 11:53   #7
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia
Dot.: ruda bladolica idzie na wesele - help!

Cytat:
Napisane przez a-sea-of-honey
Do rudych wlosow dobrze wygladaja ciemne zielenie, moze byc oliwka albo taki "lesny" zielony Marcia Cross z "Gotowych na wszystko" miala na jakiejs gali ciemnozielona suknie i przy jej rudych wlosach wygladala rewelacyjnie. Takze zielony gorset z kwiatowym motywem moglby byc, a spodnica albo jak gorset zielona, albo czarna.
znalazłam kilka jej zielonych kreacji - super są
Cytat:
Napisane przez a-sea-of-honey
Co do makijazy, ktore zamiescilas, to sa bardzo ladne, jednak trudne do wykonania - chociaz sadzac po Twoich zdolnosciach manualnych (wzorki na paznokcie ) poradzisz sobie.
dziękuję za wiarę we mnie ale te makijaże miały jedynie obrazować połączenie czerwieni z odpowiednim odcieniem zieleni nie brałam ich pod uwagę myśląc o makijażu na wesele

a teraz ogromne zaskoczenie dla wszystkich - od początku w głowie świtała mi fioletowa sukienka, ale trochę się tego bałam i... będąc na zakupach zakochałam się w śliwkowej spódnicy i takim.. hm.. jakby nazwać ten kolor... purpurowo-bordowym(?) gorsecie z różyczkami z brokatu i bulionu (myślałam, że tego się tylko do paznokci używa - ale ja zacofana jestem ) i wbrew pozorom pasuje to do siebie i oczywiście kupiłam
chwilowo nie dysponuję zdjęciami, ale już niedługo...

no to mam już kreację - jeszcze muszę sobie wymyślić jakiś ewentualny szal czy bolerko czy coś, bo w czerwcu też pogoda potrafi być kapryśna
mam też buty - bardzo proste skórzane czarne sandałki na obcasie (jedyne buty poza glanami w których mi się bardzo dobrze chodzi )
szukam pomysłu na biżuterię (prawdopodobnie spróbuję ją sobie sama zrobić)
i najważniejsze... potrzebuję pomysłu na jakiś nie za mocny, ale jednak widoczny i ładnie podkreślający oczy makijaż - taki żeby nie kontrastował ani z bladością, ani z czerwonymi włosami, ani z ciemną kreacją