2010-02-25, 14:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Cytat:
Napisane przez aniaa22
tak normalnie nie ciagnie mnie ale sa momenty ze z checia bym zapalila  od listopada nie mialam fajki w rece i myslalam ze tak po2 miesiacach nie bede myslala o paleniu a jednak sie mylilam. oststnio nawet powiedzialam mezowi ze chyba pierwsza rzecza jaka zrobie jak przestane karmic to bedzie zapalenie papierosa  u mnie jest ten problem ze ja lubilam palic...
|
z moją koleżanką było tak samo i wróciłą do palenia po urodzeniu dziecka. Właśnie z takiego powodu że to lubi. Ja kiedyś troszkę paliłam ale stwierdziłam, że jest tyle rzeczy które nas podtruwa, że nie ma sensu dokładać jeszcze tego.
Cytat:
Napisane przez Qdlatek
Jade na rozmowe 
Trzymajcie kciuki 
|

Cytat:
Napisane przez Igoolek
Cześć  a ja się nabawiłam zapalenia oka i umierałam 3 dni  dzisiaj już jest lepiej a w pon do okulisty bo zaczyna mnie martwić że cały czas łapię to zapalenie w prawym oku tylko
|
bieduka, to idź może do lekarza i sprawdź
A ja mam dobrą wiadomość. Zamówiłam suknię, Christinę w Kiarze jestem bardzo z niej zadowolona. O tę Genevieve pytałam panią, ale powiedziała, że na żywo mniej ciekawie się prezentuje niż Christina. I że miały wybór do salonu między tymi dwiema i bez wahania wybrały tę. A więc fotki, na sobie nie mam, tylko z internetu. I tutaj się ładnie do Was uśmiecham(Aga )doradzici e coś w kwestii biżuterii, kwiatów i bukietu :pro si:  : prosi:. Dostałam do niej buty, ale nie podobają mi się w ogóle!!!!Jedyny ich plus to to że są wygodne. Najwyżej sobie kupię inne a te będę miała na przebranie lub sprzedam na allegro. Są zwykłe, śmietankowe z wielkim czubem zapinane na kostce
Edytowane przez gusiak23
Czas edycji: 2010-02-25 o 14:58
|
|
|