Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-25, 18:07   #2810
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
india83 a kiedy planujecie zakończyć budowę? tak orientacyjnie
?
chcemy ruszyc z budowa kwiecien-maj i zamieszkac najpozniej przed swietami bozegonarodzenia w 2011 r

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
No własnie moj Tz chce zrezygnowac z orkiestry i wynakjac jakiegos kolege/pseudo Dj'a zeby puszczal muzyke zeby cos sobie gralo...
co o tym myslicie?
u nas tez jakies 30 osob pewnie bedzie...
u nas było 20 osob i DJ - wesele super i wszyscy sie bawili

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc

Też mogę się zapisać do klubu zołz, uchodzę za bardzo wredną osobę
ot a jam po prostu szczera i nie lubie słodzić

:
mam podobny charakterek

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Dziekuje za odpowiedzi

Bedziemy robic na 99% takie kameralne przyjecie na jakies 30 osob, bo na liscie mamy 40 a wiadomo, ze tak wszyscy nie przyjda. Nie chcemy na sile spraszac ludzi z ktorymi teraz nie mamy kontaktu albo rodziny "siódma woda po kisielu"...
Tylko jestem ciekawa czy w restauracji w ktorej mielismy robic to wesele (wplcilismy jzu jakis czas temu zaliczke 1 tys zł) czy zgodza sie na takie mniejsze przyjecie z bardziej okrojonym menu. Czy tylko musi byc na ich warunkach i menu typu 5 dan...zobaczymy- dzis podzwonimy.
A Wy jak myslicie?
nie powinno byc problemu

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

A moim ulubionym tekstem usłyszanym tekstem od kolegi jest "rzuć wapno na druty" = poproś rodziców do telefonu

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej widzę że nawet nie zauważyłyście że mnie tydzień nie był
cóż trudno

wklejam wam fotkę mojego syna
jak skończył 5 tygodni
Załącznik 2899507
u mnie ok , młody był wczoraj godzinkę na spacerku a dzisiaj 2 godziny we wtorek szczepienia
młody waży już 4400
w zeszły piatek ktos mi go zauroczył , było ciężko ale w porę mąz wpadł na pomysł że to moze być właśnie to także odgoniliśmy złe uroki i był spokój na szczęście bo już miałam lekarza wzywać
sliczny!!! i jaki juz duzy

Dziewczyny dzis przeżyłam szok, jakos tak jadac samochodem spojrzałam w lusterko przy tym pieknie świecącym słonku ujrzalam ile mam zmarszczek!! zawsze jak się śmieje, mam pełno zmarszczek wokol oczu, i te tak juz mi zostaly- tak jakby skora nie byla elastyczna. mam wrazenie , ze ywgladam jakbym miala 40 lat ;(