Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lublin-gdzie kupię, znajdę, załatwię etc- zbiorczy cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-25, 19:24   #3606
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot
Dot.: Lublin-gdzie kupię, znajdę, załatwię etc- zbiorczy cz. III

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;17432469]Dziewczyny.. chciałabym się zapisać na prawo jazdy póki jeszcze ta ustawa nie weszła że od 21 roku życia .. Jakie ośrodki byście mi poleciły lub odradziły? Chciałabym żeby nie było za drogo ale jednocześnie żeby nie trzeba było podchodzić 46 razy do egzaminu :| a i jeszcze żeby był gdzieś w okolicach centrum .. mieszkam na Czechowie..[/QUOTE]
Ja robiłam prawko w PKS na Hutniczej - w tym samym budynku co Word - zdałam za 1 razem, a instruktor uczył też kilka lat wcześniej mojego brata i kilkanaście lat wcześniej mojego tatę na ciężarówki

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
A ja uważam wręcz przeciwnie. Instruktor powinien uczyć myślenia za kierownicą, umiejętności kierowania autem, a nie liczenia słupków i kręcenie na pamięć.
Racja - myślenie i wyobraźnia to podstawa
Ileż to ja spotykam kierowców co parkują tylko jednym sposobem, bo inaczej nie potrafią, bo słupków nie ma i nie mogą sobie podrównać pod nie

A jak tu jestem to proszę przy okazji o kliknięcie w bannerek w podpisie

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora