Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowy kolor włosów
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-25, 19:08   #1
nightwish85
Przyczajenie

Hej Dziewczyny
Idzie wiosna, czas na zmiany... Chce iść za niedługo do fryzjera i chciałam coś zmienić w swoim wyglądzie. Mam 23 lata i jestem nauczycielką przedszkola. Jestem brunetką, mam długie, proste włosy, które nie chcą się układać, okrągłą twarz. Planuje lekko podciąć końcówki i je wycieniować, a także zrobić pasemka. I mam problem, jaki kolor mi pasuje. Dodam jeszcze, że mam jasną karnację i zakaz opalania się. Chciałabym jakiś kolor, który nie będzie pokazywał mojej bladej twarzy. Obecnie wyglądam jak "szara myszka" i to chce zmienić. Ale nie chce wyglądać krzykliwie bo dzieci będą się mnie bały:P Zastanawiam się nad grzywką - mam wysokie czoło, zrobić ja czy nie? Jak powinnam się ubierać. Próbuje stawiać na kolory, ale nie jestem pewna czy w mojej pracy mogę sobie na to pozwolić. Wszyscy chodzą tam szaroburo, a nie jestem osobą, która lubi się wyróżniać ...Pomóżcie
Podsumowując: mam 168 cm i waże 60 kg, mam piwne oczy i jasną karnację, okrągłą twarz i duzy nos, brunetka lub według innych osób ciemna szatynka - szara mysz..
Przesyłam zdjęcie

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2010-02-28 o 21:37
nightwish85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując