2010-02-25, 21:07
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W nas młodych mamach siła :D (mamusie do 23 roku życia)
Cytat:
Napisane przez paprotka86
z NUK za 50 zł zaraz poszukam linka. nie odpisała jeszcze...
dla dobra dziecka???  ło matko
a ja wczoraj zaciągnęłam mojego tża do entysty bo go ząb bolał juz 3 dni. był pierwszy vraz naprawiać od 15 lat  pano dentystka chyba sie pzrestraszyła.. wiekszość kanałowe do leczenia. oczywiście on nie zrobi bo powiedział ze nie bedzie płącił 200zł za 1 zeba.. niech se kupi szczeke jego sprawa... gupi
---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------
http://www.allegro.pl/item925648808_...inimalnej.html
|
Zachłanna kobieto będziesz mieć osobno do każdej piersi i podłączysz jednocześnie
Żartuje no:P odwala mi z przemęczenia
Mój tez tak chętny do odwiedzenia dentysty, że bedzie szczerbaty
Cytat:
Napisane przez Madziarka.n
Hej, tak sobie weszłam z ciekawości, żeby zobaczyć jak sobie radzą młode mamy  (widzę, że świetnie, podziwiam Was 
Przy okazji uspokoję jedną
paprotka86 Ty kupiłaś jeden laktator, to oferty kupna były dwie, a nie dwa przedmioty, więc nie masz się czym martwić.
Asiuulka89 a może spróbujcie w innym kościele?
|
witam
Ech a za nami dzień okropnych męczarni... Nic nie pomagało na Piotrusiowe boleści- masaże, suszarka, robienie rowerka nóżkami, nie mówiąc o odpowiednich kropelkach, herbatkach Płakał i to jak... rozpaczliwie... płakałam z nim... nosiłam na rękach, dawałam spać na sobie... I to wszystko przez to cholerne żelazo- odstawiłam je(nie dałam wieczornej dawki) i mały zjadł normalnie bez wyginan, nawet przysnął przy karmeiniu i spi do teraz... spokojnie ... czasem jeszcze się napręży ale nie tak jak przedtem, i brzuszek zupełnie inny... zobaczymy po nocy i jutrzejszym dniu zapewne napewno czy to żelazo było winne ale napewno... słyszałam, że dorosłrgo boli po tym brzuch to co dopiero takiego maluszka Kurcze szkdoa, że wczesniej go nei odstawiłam wogóle... a tak zadzwoniłam do lekarki i kazała mu podawać pomieszana koperkową plantex z rumiankową... ale nie dużo tego sypać- ma byc"słaba".
Dziewczyny a Wy jak dopajacie herbatkami to ile tych granulek wsypujecie ?
|
|
|