Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W nas młodych mamach siła :D (mamusie do 23 roku życia)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-25, 21:07   #729
zebra666
Zakorzenienie

Dot.: W nas młodych mamach siła :D (mamusie do 23 roku życia)

Cytat:
Napisane przez paprotka86 Pokaż wiadomość
z NUK za 50 zł zaraz poszukam linka. nie odpisała jeszcze...

dla dobra dziecka??? ło matko

a ja wczoraj zaciągnęłam mojego tża do entysty bo go ząb bolał juz 3 dni. był pierwszy vraz naprawiać od 15 lat pano dentystka chyba sie pzrestraszyła.. wiekszość kanałowe do leczenia. oczywiście on nie zrobi bo powiedział ze nie bedzie płącił 200zł za 1 zeba.. niech se kupi szczeke jego sprawa... gupi

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

http://www.allegro.pl/item925648808_...inimalnej.html
Zachłanna kobieto będziesz mieć osobno do każdej piersi i podłączysz jednocześnie
Żartuje no:P odwala mi z przemęczenia

Mój tez tak chętny do odwiedzenia dentysty, że bedzie szczerbaty
Cytat:
Napisane przez Madziarka.n Pokaż wiadomość
Hej, tak sobie weszłam z ciekawości, żeby zobaczyć jak sobie radzą młode mamy (widzę, że świetnie, podziwiam Was
Przy okazji uspokoję jedną
paprotka86 Ty kupiłaś jeden laktator, to oferty kupna były dwie, a nie dwa przedmioty, więc nie masz się czym martwić.

Asiuulka89 a może spróbujcie w innym kościele?
witam

Ech a za nami dzień okropnych męczarni... Nic nie pomagało na Piotrusiowe boleści- masaże, suszarka, robienie rowerka nóżkami, nie mówiąc o odpowiednich kropelkach, herbatkachPłakał i to jak... rozpaczliwie... płakałam z nim... nosiłam na rękach, dawałam spać na sobie... I to wszystko przez to cholerne żelazo- odstawiłam je(nie dałam wieczornej dawki) i mały zjadł normalnie bez wyginan, nawet przysnął przy karmeiniu i spi do teraz... spokojnie ... czasem jeszcze się napręży ale nie tak jak przedtem, i brzuszek zupełnie inny... zobaczymy po nocy i jutrzejszym dniu zapewne napewno czy to żelazo było winne ale napewno... słyszałam, że dorosłrgo boli po tym brzuch to co dopiero takiego maluszkaKurcze szkdoa, że wczesniej go nei odstawiłam wogóle... a tak zadzwoniłam do lekarki i kazała mu podawać pomieszana koperkową plantex z rumiankową... ale nie dużo tego sypać- ma byc"słaba".

Dziewczyny a Wy jak dopajacie herbatkami to ile tych granulek wsypujecie ?

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując