Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek uzupełniający o hurtowni SIGMA - propozycje butów cz III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-26, 10:17   #250
alleyezonme
Zakorzenienie

Dot.: Wątek uzupełniający o hurtowni SIGMA - propozycje butów cz III

Cytat:
Napisane przez Dzika Ropucha Pokaż wiadomość
Dzień dobry wchodzę z rana a tu nowy wątek pięknie
Ja dziś do pracy na 14 po 21 będe w domu więc myślę, że trafię wprost na nową dostawę!
Muszę się obkupić bo ja mam tylko 2 pary sigmowych butków (inne nie wypaliły) no może 3 o ile do Eary dojdą moje. A wypłata idzie wielkimi krokami więc połowa idzie na buty, o tak tak tak.
Przez Was w ogóle byłam woraj w sklepie i widziałam nawet nawet spoko butki ale pomyślałam, że może będą zamawiane fajniejsze tutaj i sie powstrzymałam
Ha, ja dokładnie tak samo mam, widziałam nawet fajne buty ale sobie myślę ee, może na sigmie będą fajniejsze to jeszcze się wstrzymam

Cytat:
Napisane przez anntab Pokaż wiadomość
Spędziłam z Wami dopiero tydzień, jeszcze nic nie zamówiłam, ale już czuję się tu, jak w domu Jak potrafi połączyć baby miłość ... do butów oczywiście

Dziewczynki, powiedzcie mi proszę, czy po nowej dostawie większość zamówień się pojawia późnym wieczorem i w nocy, czy raczej rano?.. Idę jutro na 9 do pracy i nie wiem, czy mam pół nocy na coś czatować, czy lepiej wstać wcześniej i lecieć do pracy na kompa...
ja apeluję żeby dopiero jutro rano otwierać zamówienia
a najlepiej to po południu

Jeśli życie to chwila, wykorzystam tą chwilę - tyle

alleyezonme jest offline Zgłoś do moderatora