Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-26, 09:54   #710
hania811
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Znowu ominęło mnie zamawianie koturn
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Zastanawiam się co by dziś zrobić szybkiego na obiad...czuję się jakaś ospała (chyba wiosenne przesilenie), więc nie chce mi się w kuchni za długo siedzieć...
Widzę że wszystkie miałyśmy wczoraj fazę na NIE gotowanie.
Mnie też to dopadło..ale miałam gości wiec coś tam zrobić musiałam.
Więc tradycyjnie zrobiłam kulki mięsne, fryty, brokuły z pary z żurawina i gotowym sosem ikeowskim.
Rozpływali sie i pytali ile czasu w kuchni spędziłam że takie pychoty zrobiłam.
hihih..zajęło mi to 15 min
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Ja załapałam się na 3 zamówienia (zresztą na więcej nawet nie czatowałam), z czego dwa zostały zrealizowane Dziś do Domiluk przyszły londyńskie skarpetki Jeszcze tak dziwnych butów nie miałam!
Niezłe są....ciekawe jak będę się w nich czuła. Nie mogę sie doczekać aż dojdą.

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość

Mnie się dzisiaj wszystko chce bo idziemy po pracy na pizzę , moją ulubiona , zajrzę od razu do kilku sklepów, może upoluję legginsy jakieś extra
Asiuk to super mobilizację macie i to we dwoje, szkoda że mój Tżet nie jest z tych, co się odchudzają wspólnie I tak duży postęp, bo nie je wieczorami- boi się mojego kazania Ale się wylaszczysz kobieto , ja dzisiaj z przerażeniem stwierdziłam, ze popsuła mi się waga ? Nie wiem jakim sposobem, coś z niej wyleciało, w sensie plastik, i co musze kupić nową, bo jak życ bez wagi ?
To fajowy wieczór się zapowiada

Jakbym mojemu chłopowi zabroniła jeść wieczorem to w ogóle by nie jadł
On o 17 dopiero zaczyna myśleć nad tym co by tu zjeść na śniadanie
Już nie mam ochoty z tym dalej walczyć.

Ja tam wagi nie mam i mieć nie zamierzam
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora