2006-05-01, 16:51
|
|
|
Raczkowanie
|
jaki mam typ kolorystyczny? pomóżcie
Wiem, że pewnie was już odrzucają te wątki o typach kolorystycznych ale samemu trudno go określić
1. Jak się opalasz - szybko czy ciężko(najpierw na czerwono bądź różowo). Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy czy raczej taki lekko przykurzony, szaro-beżowy? Opalam się ciężko, zawsze jestem czerwona i schodzi mi skóra, poza tym rzadko się opalam
2. Kolor oczu - ciemne, jasne... czy tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, czy kolor ich jest czysty, a może mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana? Oczy niebieskie, może niebiesko-szare bez plamek
3. Piegi - jesli występują, to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe?
raczej nie występują
4. Cera - jaki ma odcień Twoja skóra? Ciepły brzoskwiniowy, oliwkowy, złotawy czy jasny, chłodny wpadający w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz, to na jaki kolor-czerwony czy różowy?
Twarz mam bladą, chyba wpadającą w róż, widoczne są żyłki przy oczach i wielgachne sińce
5. Naturalny kolor włosów - ciemny, jasny. Jaki odcień? Czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie, bardziej popielate?
Ciemny blond lub brąz
6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny, różowy czy ciepły - nasycona czerwień, brzoskwinia czy koral?
usta różowo-czerwone
7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę?
Lubię intensywne kolory, czerń, pomarańcz,a nie lubię przygaszonych, źle wyglądam w jasnym fiolecie
Dodam zdjęcia dla ułatwienia i bardzo proszę o pomoc (zdjęć już nie ma)
Czas edycji: 2006-05-03 o 15:52
|
|
|