Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - American&Polish Girls część XV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-26, 16:36   #4311
aagusiaa88
Zakorzenienie

Dot.: American&Polish Girls część XV :)

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
Siwa wódki Ci polać teraz zerknełam jeszcze raz na fotki Zary i na tej w tym kapeluszu słomkowym to własnie ciemnych włosów brakuje i mexicano braziliano
zapomniałam Wam napisać o moim dzisiejszym śnie, masakra jakaś
Śniło mi się, że mieszkała ze mną moja mama i urodziło jej sie dziecko
obudziły się ponownie moje instynkty macierzyńskie i tak strasznie się ucieszyłam, ona wróciła ze szpitala, dziecko spało i spało, ja nie zaglądałam by nie obudzić, strasznie chciałam iść z nim na spacer (w pierwszy dzień po wyjściu ze szpitala ) no i mama mi pozwoliła, dostałam wózek z zawiniątkiem i pamiętam, że bałam się dotknąć by nie obudzić, poszłam idę z tym wózkiem i dziecko zaczęło strasznie płakać, więc musiałam je poodwijac z tych betów i patrzę, a tam mój kot i się obudziłam, ale byłam tak rozczarowana, czyżby czas na następnego potomka ??
No to niezle masz a ktory kot? fanta??

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
hehehe niezła jest

jaki smakosz musisz mu kawy zaparzyć po prostu
moje koty nie kradną, ale wkurza mnie jak otwieram szafę z ciuchami, a tam moje słodziaki wylegują się na bluzeczkach
Hahahaha wariaty ale ty nie lepsza, pamietam jak Fante w pokoju zamknelas biedna

Cytat:
Napisane przez ZARAAA Pokaż wiadomość
ale może to i dobrze bo ostatnio jak chciałam kupić kupon totolotka to pani zapytała się czy mam w ogóle 18 lattaką zrobiłam minę (nawet nie wiedziałam że trzeba do tego być pełnoletnim, no ale ona była tam nowa i stała nad nią szefowa, dlatego była taka nadgorliwa) a jak powiedziałam że w tym roku kończe 24 to tak prychnęła dziwnie ale sprzedała mi kupon
No bo to hazard jakby nie bylo, dlatego trzeba 18

Ej, kupilam dzisiaj maseczke do skory glowy dermagilu.Uzywala ktoras to?
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora