2010-02-26, 21:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie każcie mi dorastać...
Cytat:
Napisane przez rapifen
baaaaaaaardzooooo ładnie! 
|
Dziękuję bardzo 
Cytat:
Napisane przez maraqjowa
Mniej więcej coś takiego: http://i50.tinypic.com/2pzz969.jpg
Nie jest to do końca ten kolor, ale taka tonacja, niestety nic bardziej odpowiedniego nie znalazłam na szybko a muszę uciekać 
|
Rozumiem mniej więcej, na pewno by pasowało, wtedy cała uwaga na oczka ale nie mam takiej pomadki, w ogóle nie mam matowych kosmetyków, wszystko z jakimiś połyskami, nawet bazy...straszne! muszę Inglota odwiedzić 
Cytat:
Napisane przez Nonah
|
dziękuję
Cytat:
Napisane przez gosada79
Padlam jak zobaczylam te sliczne kreski  juz nie uwierze z zadne Twoje marudzenie ze Ty sie malowac nie potrafisz 
|
Och, kochana jesteś, kreseczki mi już jako tako wychodzą, ale chciałabym umieć też kredką i linerkiem bo cieniami nie są zbyt wyraźne, chyba, że pójdę na łatwiznę i kupię czarny cień i kredka nie będzie mi potrzebna 
Cytat:
Napisane przez Silloe
Nie, no super jest  wyglądasz świeżo w tym kolorze 
|
W dzień było ok ale wieczorem w sztucznym świetle wyglądałam jakbym była chora masakra, tylko na dzień do słoneczka taki kolorek!
Cytat:
Napisane przez oLLeM
ee no cudownie jest  ! Ty kłamczuszku jeden , nie ładnie tak pisać , że się nie potrafi malować jak się potrafi 
|
Nie kłamoliłam, jak pierwszy w życiu raz wychodzę poza ruchomą powiekę z makijażem, to chyba mam prawo powiedzieć, że nie umiem a bu bu bu! dokuczacie mi 
Cytat:
Napisane przez ch0colate
Alez sie rozszalałaś  Bardzo mi sie podobasz ! Bardzo 
|
Cześć czeko, gdzie Twoje nowe maziaje? Ja czekam!
Cytat:
Napisane przez ssylvkaa
jak to nieraz bywa zgadzam sie znowu z imienniczka  ale bierzemy wlasnie poprawke na to ze to wina zdjec  /kolejna fryz ktora mi przypadla do gustu-brak grzyweczki-taka Niunia jestes z odkrytym czółkiem ładddniiiieeee  Pisała Ciocia S. 
|
Ciociachu może to moja wina, sama już nie wiem, tak się potem przyglądałam oczkom i nie ma prześwitów.
Dziękuję za miłe słowo  nie lubię odkrywać czoła, bo mam zmarchę mimiczną
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki
|
|
|