Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-27, 08:47   #3804
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość

A ja ostatnio zaproponowałam koleżance, żebyśmy sięudały do pepco i ciuchlandów poszukać jakis ciuszków dla dzidzi, to skwitowała, że chińszczyzny swojemu dziecku kupować nie będzie i że ją jeszcze stać na to zeby kupić śpiochy za 50zł ja też zwracać będe uwagę na jakość, przede wszystkim zeby to bawełna była i też mnie stać na śpiochy za 50zł ale jeśli znajdę w pepco czy biedronce za 4, 6, 10 itd. dobrej jakości to kupię bo przeplacać nie zamierzam tylko po to żeby siępokazać, że dobra metka jest... no i wogole mnie wkurzyła!!!

ha ha to powiedz koleżance, że na metkach z pepco jest napisane PRODUKT POLSKI, tak samo w textil market. A najdroższe kosztowały 7,99 A h&m widziałam śpiochy za 39,90 z Chin
Więc nie zawsze cena gra rolę... No ale jak ją stać

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Obejrzałam właśnie dokument o aborcji w Rosji. Przeraziły mnie statystyki!1 80% kobiet w Rosji miało aborcje od 2-10 razy!!! Masakra!
Bohaterkami były nastolatki tak 15,,16 lat. Czasem już 2 raz dokonywały aborcji. Tam można usunąć ciążę nawet w 25 tygodniu!
To straszne W ogóle aborcja dla mnie straszna, ale w 25 tygodniu!!!!!!!

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość

mam pytanie: po ile sztuk i jakich rozmianow planujecie wszytkie ciuszki dzidzi kupić? bo ja planuje się zacząć rozgladać... tak sobie pomyslałam, że kupię 3 szt. na 56 i 3 szt. na 62
Ja nie liczyłam po ile sztuk, jak mi wpadnie coś w oko to kupuję Ale 62 mam na pewno więcej niż 56 A co, jak dzidzia się urodzi 60?

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
No jest... Ja. Chyba, że zaliczysz mi do brzuszka tłuszczyk .
ja też
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora