2010-02-27, 09:51
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
hej laski!
pisze jedna reka wiec prosze o wyrozumiałosc...
Zeberko ja podaje ferrum lek dopiero od wtorku, zaczynam od 0,5 ml 2 razy dziennie zeby dojsc do 1, 5 ml 2 razy dziennie. z tego co zaobserwowałam to bolesci kolkowych nie ma, a znam ten temat az za dobrze tylko kupa sama nie chce wyjsc. jak 2 dni nie robi sama to korzystam z rad Kate i wtedy czopek i masaz. dzis tak było, kupa czarna jak smoła, konsystencja taka jak zawsze, raczej luzna wiec dlaczego tak ja meczy???
na to co opisujecie razem z aniulka to u nas choc nie jest rozowo na pewno jest lepiej.
Brombi ma sie rozumiec ze teraz jednorazowo daje Lence wiecej, tak wydaje mi sie rozsadniej bo ma 6 posiłków, zjada słusznie bo srednio po 120ml a nie jak wczesniej po 60-80ml. Spi od 20-21 do 6 rano z jednym karmieniem na spiocha kolo 23 i jednym podaniem smoczka miedzy 4 a 5. To chyba całkiem ok, jestem z Leny strasznie dumna!
no nic odciagam sie dalej....zaraz szykuje sie na male zakupy w stolicy, pioerwszy raz od 3 miesiecy! Mała rzecz a cieszy!
Milego dzionka!
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------
Aniulka a córa ma fajne te włoski, cudna Moja nadal jest łysolkiem!
A Wiki jak zwykle słodki i te jego oczka!
|
|