Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-27, 11:30   #3346
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010

wlasnie dzwonila kuzynka, dzis albo jutro po poludniu bedziemy miec wozek

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Zaraz Ci napukam normalnieJa nie mam tarasu, balkonu ani ogrodu i ja się tak nie bawię "TYLKO ogród"- myślałby kto!
ja ogrody mam 3, wszystko pieknie ladnie, ale kurcze ile pracy wymagają zeby wszystko bylo ladnie to o tym sie glosno nie mowi;D

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Izumi Pokaż wiadomość
Mrówcia... boję się że mi się spodoba właśnie . Idę tam: http://www.kyoto.rzeszow.pl/ ... na sushi znam się tylko w teorii trochę... ale już od dawna chciałam skosztować . I niedawno otwarli u nas właśnie tą restaurację. Tam masz czysto po japońsku. jak wchodzisz ściągasz butki (i latasz w skarpetach) stoły na poziomie podłogi , przez lokal płynie rzeczka .... no ale tam mamy kawałek i jeść tam nigdy nie jadłam . A teraz otwarli niedaleko nas drugi lokal . Co prawda już nie w tym stylu zupełnie, no ale cóż. ... Eh. DOCZEKAĆ SIĘ NIE MOGĘ!!! A może uda mi się namówić Tż'a do pojechania do tego ładniejszego lokalu W razie czego to rozmówki japońskie powtórzę

Marówcia,a Ty jakie sushi lubisz najbardziej? Maki? Nigiri? Tematki? Od czego zacząć "przygodę"? ???

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Przyłączam się! Ja mam balkonik 1,5x1m a dookoła balkony sąsiadów ... Biedna drakonka ma TYLKO ogród ... pech
fajnie, poszlabym do takiej, nigdy nie bylam ale ja nie znosze chinszczyzny;/
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora