Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-27, 10:44   #3300
kachula27
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Wszystko idzie ku lepszemu

Przecież chciałas przytyć?

Kachula nie strasz Gosika! Gocha, a jak sobie po karmieniu cycka sciśniesz to co - mliko leci? Sprawdź sobie.
Konspi nikt nikogo nie straszy
Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Witam mamusie ja tylko na chwilkę bo obiecałam wczoraj że pokaże Wikiego. No więc rano mu zrobiłam na szybko sesję na brzuszku która skończyła się strasznym rykiem

Ale słodziutka I mamy taki sam leżaczek

Ja masuje po prostu okręznymi ruchami tak jak wskazówki zegara i do tego wcześniej smaruje maścią majerankową, ona tak fajnie rozgrzewa brzuszek. ALe ten twój sposób jak skuteczny to nam może zapodaj filmik
Mój mały też takie kupy gęste i zielone robi jak przez kilka dni nie robi. I lekarka mówiła że to niby normlanie jak tak długo zalega kupa w jelitach, Ja będe jeszcze podawać dicoflor30 może to coś pomoże.

Zmykam bo tżt prace MGR pisze:c onfused::confus ed: Rano zaczął a ma już 7 stron

I dodaję sesję WIkiego ostatnie zdjęcie to sapowiedź tego co się potem działo

Załącznik 2904109

Załącznik 2904110

Załącznik 2904112

Załącznik 2904113
Śliczności

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
śliczny maluszek

zazwyczaj robię tak jak ty bo to najbardziej znany sposób maść majerankowa i ruchy okręzne ale czasami masuje tak jak mi pokazała ta pielęgniara ale niewiem czy jest to skuteczniejsze po prostu tak masuje a filmiku to nieumię wrzucic

i tez się pochwalę moją niunią bo dziś ładnie podniosła główke znowu i tak spała z peluchą na głowie
Piekna panienka

No i Nilutka slicznie gugoli sobie

Dzien dobry

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora