2010-02-27, 10:45
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Najwspanialsze lejdis pod słońcem, czyli rocznik `94. Część VII- opuszczamy gim
martysia2701 mam fioła na punkcie politycznego, jakaś głupia i infantylna jestem , ale co ja zrobie. xD statnio miałam własnie jakaś ochote posiedzieć przy zapalonych śiweczkach. Moje niespełnione marzenie to wanna, mnóstwo świeczek, piana na wodzie, wielka. i śliczne zapachy. xD
A z Bells (nie pamietam już czy poznałam czy nie xD) to nie lepiej wyjaśnić ze złosliwcem? Bo potem może jej znowu konto zablokowac, że kolejny klon. Chyba, że nie będzie pamiętał. ;P A dobra tam.
Voici, ja wczoraj wyszłam na zdesperowaną idiotkę przed koleżanką D. bo na niach otwartyh mi się nudizło, i trochę marudziłam a jak się Polityczny pojawiał to o wszytskim zapominałam i jak wariatka chodizłam za nim (no ale nie tak nachalnie tylko ze niby tu tez chcę cos zobaczyc xD) byle by tylko być blisko i go widziec. Odwala mi. To wszytsko przez tę wiosnę. xD
kasssiaa16 no to niezłe studenciki. xD Masakra, nie wyobrażam sobie czegoś akiego u nas. xD U nas na historii natomiast przyszła studentka i pierwsze co to kartkówka, a wszyscy taki zonk O_O. xD
Tez będę musiała odkurzyć, ale potem, teraz mi się nie chce. ;P
I lubię ploteczkiii.!
D. mnie dziś olała. Miałyśmy o 8 iśc do parku. wstaje o 7 i nie moge sie do niej dodzwonic sms wysłaląm i olałam ja poszłam spacv, a teraz o 11:30 pisze "O boże sory. no to moze za godzine"? Trochę byłam zla, ale pójde bo szkoda mi pogody.
|
|
|