Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - część 10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-27, 11:44   #1264
lalaith
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 10

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Ja również Always. Nie mogę nic innego używać...niestety. Mam problem z migrenami, i jak tylko w czymś jest piżmo, drzewo sandałowe to odpada. Always jeszcze toleruję- na szczęście.

P.S Z jakiego okręgu w Krakowie jesteś?
201, a Ty?

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
ja tak nie toleruje kompletnie amour amour cacharel...mimo tego ze chcialabym go..to stoi i nie zuzywam bo potem mialam nawet zawroty glowy ;/

moja kolezanka tak reaguje na passion dance...wg niej pachnie jak kamfora, a ja lubie bardzo za to nie moge zniesc pur blanci ( ale dziwnie wyglada blanci, az myslalam ze zle napisalam )- pachnie dla mnie jak mydlo i perceive- pachnie landrynkowo...a summer white to juz w ogole kompletnie nietrafiony dla mnie zapach...co nos to gust
A ja Summer White bardzo lubię

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj w COKu psiknęłam się Bondem - wstyd się przyznać ale pierwszy raz spróbowałam tego zapachu - i bardzo mi się spodobał, nawet po kilku godzinach jeszcze był wyczuwalny. Chyba poczekam na jakąś promocję i sobie go zafunduję
Mi się osobiście Bond nie podoba, ale mam kilka wiernych klientek na nie.

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
Ja rowniez uwielbiam today tommorow always, ale to jedyne perfumy z avonu, ktore stosuje na "wieksze wyjscia", wydaje mi sie, ze ungaro fever tez sie bedzie do nich nadawalo ale raczej przychylam sie do perfum nie z avonu...

Jesli chodzi "na codzien" to od lat, niezmiennie sa dla mnie niezastapione i nienudzace sie lbd
Jak dla mnie to LBD nadają się tylko na wieczór i to jedynie zimą, bo na lato są stanowczo za cięzkie.