Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-27, 12:33   #119
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010.

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
to jak juz sie spotkacie dzis. na spokojnie zapytaj go dlaczego nie byl wczesniej mysle ze ci powie. bo nie widze powodu zeby to ukrywac. moze chlopak uznal ze nie musi sie tlumaczyc, ze nie bedziesz tego oczekiwala. nie nastawiaj sie nerwowo na to spotkanie bo moze wyniknac z tego niepotrzebna klotnia. na spokojnie zapytaj go co porabial itd
Tak, wiem, że go za dobrze traktowałam i mam teraz efekty, ale koniec z tym, nie pozwolę się traktowac jak jakiej służącej której się tylko oznajmia o której pan wróci do domu!

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Skoro tak, to dziwnie sobie pogrywa koleś
Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
E.J jak bez wyjaśnień, to zamiast odrazu robić mu awanture najpierw zapytaj co go tym razem zatrzymało.
Tak dziwnie, i zobaczymy co mi odpisze....bo jeszcze się nie awanturuje, jeszcze się trzymam ale długo tak nie pociągnę jak nie będzie dalej rozumiał, że pewne rzeczy trzeba wyjaśniać drugiej albo podać powód...

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora