Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Zary - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-27, 13:03   #2344
boszenka69
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część II

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Pralinko masz rozmiar S? czy moge poprosic Cie o wymiary tego plaszcza? jesli ja nosze normalnie S to powinnam kupic M? bo ten sprzedajacy nie podaje wymiarow w aukcjach;/ Widzial ktos na zywo ten szary?
Ja przymierzałam szary i ciągle się nad nim zastanawiam. A co do rozmiarówki to jest typowa... zawszę noszę M i tu też ten rozmiar pasuje idealnie

Cytat:
Napisane przez druska Pokaż wiadomość
ja mam swoją szarą torebeczkę, o której ostatnio pisałam była jedna jedyna, mimo że kilka dni temu widziałam ich pełno w każdej Zarze

widziałam też w Browarze ostatnią sztukę tej pudrowej z dziwnym zapięciem, wisiała taka ukryta w rogu no i dylemat mnie znowu złapał, kurcze, gdyby nie to zapięcie (i dziury z boku, które ono tworzy) już bym z nią paradowała

no a przy okazji mam kolejne 2 tuniki, w tym jedna (surprise, surprise) jedwabna i jeszcze parę innych drobiazgów...
generalnie pani przy kasie zapytała, czy nie potrzebuję faktury na te wszystkie rzeczy
pochwal się zakupami czekam na zdjęcia torebeczki
A co do tej z dziwnym zapięciem...od 3 dni ją użytkuję i zaręczam, że do zapięcia można się szybko przyzwyczaić
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora