Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dółłłł przez faceta...:( pomozecie??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-01, 22:04   #6
ewka
Raczkowanie

Dot.: Dółłłł przez faceta...:( pomozecie??

mial po mnie wyjsc do mamy do pracy o 20 wczesniej mi napisał ze juz jest w domku ale pisał z komorki bo rzekomo nie mial neta...:/ jak wracałam z moja mama to go nie było.zadzwonil dopiero przed moim domem ze nie przyszedl bo zasnał jak sie uczył...ale pozniej sie okazało ze miał faze i dlatego spał.Pojechalismy pozniej z moim szwagrem na przejazdzke jeso nowym samochodem , to moj Tz zaczal mi gadac ze wrocil do domu 2 h pozniej jak mi napisal tego smsa ze sie napil i w ogole...pozniej jak poszlam do niego spac to mowil mi ze to nie prawda ze gadał to tak sobie ze wrocił do domu po 15 tak jak mi napisał.potwierdzała to tez jeso mama:/ pozniej jak cos sie na niego zezłosciłam to zaczal sie smiac ze mnie zdradzi, ze poszuka sobie nowej. Wnocy przd spaniem pytał sie co wg mnie to jest zdrada czy pocałunek to jest zdrada i takie tam.Był chamski i jakis dziwny nie potrafie tego wytłumaczyc...zle mi z tym...do dzis wydarzylo sie wioecej ale co wnioskujesz po tym zachowaniu z jednego dnia?????ja go bardzo kocham ale cos mi tu nie pasuje....
ewka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując