2010-02-27, 13:44
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :o) :o)
Cytat:
Napisane przez leleth
sprzedaj komorki jajowe haha....  pokazesz zdjecie Gino jako przykladowego potomka i cena pojdzie jeszcze w gore 
|
Leleth, ty to masz doskonale pomysly ! 
Tyle, ze moje komorki jajowe teraz chyba zajete jeszcze....ale za 2 miesiace.... hmmmm....
A tak na serio.... to tyle jest tu ludzi, ktorzy chcieliby miec dzieci, a nie moga.... moze im pomoc, za okreslona kwote ? 
Ale nie wiem czy potem bym nie miala wrazenia, ze to moje dziecko i ze mam do niego jakies prawo.....
Bardzo ciekawa propozycja w kazdymn razie, przemysle.  
Cytat:
Napisane przez ver_ona
Czesc. My sie szykujemy wlasnie na basen. Idziemy na zajecia adaptacyjne na 11. To jest szkolka znajomego i sie udalo, bo zaprasza nas za darmo. W zeszlym roku mielismy chodzic, ale przez te choroby nie moglismy.
|
Super. My bylismy w nowym aquaparku z Ginem 2 dni temu. Jest 10 min od nas. Bylo fajnie, ale zdecydowanie za drogo. Czesto tam jezdzic nie bedziemy. Ginowi sie bardzo podobalo, bo byl specjalny basenik dla takich maluchow ze slizgawkami, fontannami itd. Nie chcial z niego wyjsc....
---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------
Cytat:
Napisane przez Anisia25
witajcie
Piotrek ma apetyt, chcial mleko  zrobilam mu przezornie 120ml, wypil ze smakiem darl jape o jeszcze, lecz mu nie dałam..  po 40 min zwymiotował wraz z flegma. Coz w taki sposob sie tego pozbywa z organizmu. Jedyny progress to taki, ze po zwymiotowaniu, chetniej zjadl pozniej kromke chleba z mala iloscia maselka. Zrobilam mu herbatke z priobiotykiem i narazie tyle. Potem zrobie mu kleik ryzowy i ugotuje w parowarze cyca z kurczaka.
Jak troche skubnie to bedzie moze OK. Jestem dobrej mysli.
|
I tak trzymac kochana ! Wszytsko bedzie dobrze. Calusy dla Piotrusia od Gina. 
---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------
Leleth, sprawdzilam. W Europie za to nie polaca.... 
Wymysl cos innego, plizzzz.....
|
|
|