2010-02-27, 13:53
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010.
Cytat:
Napisane przez magda1706
ja... nic sie nie ucze na egzaminy  polegam na wlasnej wiedze ktora pamietam z wszystkich lat.. i na kolezankach
moge sie pochwalic? ehe
na probnych testach co w styczniu byly mialam
35/50 z ang
42/45 z matmy
41/50 z polskiego
moglo byc lepiej
a ty? ;p
|
no to nieźle, ja niestety nie miałam tych próbnych co mieli wszyscy bo... nie i tu się "chwali" moja szkoła, bo dyrektor zapomniał o tych egzaminach... potem nauczyciele roblili nam sami
z ang mialam
48 / 50
z polskiego nie wiem, mają mi teraz oddać, ale myślę, że w porząsiu, powiem Wam jak dostane wyniki 
a z matmy 34 / 50... i TO jest porażka, bo z matmy itd. zawsze byłam dobra, wszystko rozumiem a mamy naprawdę ponad normalny materiał, robimy trudne zadania, nie podręcznikowe a tu coś takiego.
Porobiłam głupie błędy, cholernie. Typu źle ODJĘŁAM w tabeli i całe 4 zadania do tabeli mi zleciały na 0 
coś mi nie pasowało, ale odejmowałam pare razy i to samo mi wychodziło, po prostu się zestresowałam. A ta tabela była po prostu potrzebna do zadań.
Biorąc pod uwage, że naprawde przykładam się do nauki i niestety bardzo stresuje tym wszystkim.
Ale gratuluje Twoich wyników 
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------
Cytat:
Napisane przez KochajMniie
No i tak powinno być z każdym 
Mam sand 030 a Ty? 
Buns i legs ćwiczę na nogi i pupę, bo lato idzie a ja taka nieokrzesana 
No niby 8 minut a ja nie mam w ogóle kondycji więc byłam nieźle zmachana po 16 minutach  ale Cholerka pisała pamiętam że jej dobrze poszło więc to zależy
Ja ćwiczę od czwartku a już czuję jakby było lepiej  ale może to tylko moje takie wyobrażenia 
|
dzięki za wysłanie kochana 
to ja się połacze z Tobą w bólu i też będę ćwiczyć 
Ćwiczyłaś już dziś?
|
|
|