2010-02-27, 15:31
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010
Cytat:
Napisane przez mrowak
Nie wiem czy już nie wybyłaś, ale w razie czego to mówię: każdy kawałek powinno się na raz do paszczy  nawet spore nigiri. Potem się fajnie wygląda, bo paszcza pełna i pękata i mówić się nie da  I ponoć jest też tak, że nie powinno się napaskudzić ryżem w sosie, a to dopiero sztuka 
Z imbirem faktycznie jest jak piszesz-ma zabić smak jednego kawałka przed drugim, ale ja nie dam rady anyway, ale może Tobie zasmakuje. A poza tym to podejrzewam, że w Polsce nikt się też nie obrazi jak będzie się jadło sushi widelcem, bo niby skąd mamy mieć taką biegłość w pałeczkach? No, chyba, że się idzie z Japońcami na sushi to trochę wiocha z widelcem wyskoczyć 
|
DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI!!! 
Właśnie mamy iść za chwilkę i tak rzutem na taśmę sprawdzałam właśnie czy może odpisałaś. DZIĘĘĘĘKI! 
Pałeczkami bez problemu dam radę, bo swojego czasu jak miałam szajbę odnośnie kraju kwitnącej wiśni to jadłam tylko pałeczkami .
Za to nie wiem jak sobie tż poradzi On to z tych co nawet jak je widelcem to i tak zawsze mu się coś rozsieje po całym stole 
Jeszcze raz dzięki 
PAAAAAAAAAAAAAAA
Zdam relację jak wrócę 
Mam nadzieję, że będzie mi smakować, już od tak dawna chciałąm spróbować
|
|
|