Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-27, 15:31   #3377
Izumi
Wtajemniczenie

Dot.: Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Nie wiem czy już nie wybyłaś, ale w razie czego to mówię: każdy kawałek powinno się na raz do paszczynawet spore nigiri. Potem się fajnie wygląda, bo paszcza pełna i pękata i mówić się nie da I ponoć jest też tak, że nie powinno się napaskudzić ryżem w sosie, a to dopiero sztuka
Z imbirem faktycznie jest jak piszesz-ma zabić smak jednego kawałka przed drugim, ale ja nie dam rady anyway, ale może Tobie zasmakuje. A poza tym to podejrzewam, że w Polsce nikt się też nie obrazi jak będzie się jadło sushi widelcem, bo niby skąd mamy mieć taką biegłość w pałeczkach? No, chyba, że się idzie z Japońcami na sushi to trochę wiocha z widelcem wyskoczyć
DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI!!!
Właśnie mamy iść za chwilkę i tak rzutem na taśmę sprawdzałam właśnie czy może odpisałaś. DZIĘĘĘĘKI!
Pałeczkami bez problemu dam radę, bo swojego czasu jak miałam szajbę odnośnie kraju kwitnącej wiśni to jadłam tylko pałeczkami .
Za to nie wiem jak sobie tż poradzi On to z tych co nawet jak je widelcem to i tak zawsze mu się coś rozsieje po całym stole
Jeszcze raz dzięki
PAAAAAAAAAAAAAAA
Zdam relację jak wrócę
Mam nadzieję, że będzie mi smakować, już od tak dawna chciałąm spróbować
Izumi jest offline Zgłoś do moderatora