Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - .....:::::Podkład który naprawdę wygładza:::::.....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-01, 23:00   #7
rambo
Zakorzenienie

GG do rambo Send a message via Skype™ to rambo
Dot.: .....:::::Podkład który naprawdę wygładza:::::.....

Estella - dzięki za pomysł, na pewno zatroszczę się o próbeczkę - sama chyba bym nie zwróciła na niego uwagi ...
Smileofangel - no właśnie też tak myślę, że niestety mocno rozświetlające to nie dla mnie - jednak z pudru rozświetlającegfo na policzki chyba bym nie potrafiła zrezygnowac
Vikunnia - pisałam własnie, że Colour Adapt tak średnio mi podpasował

Wiecie co jest najgorsze : że ja naprawdę nie mam wiele do ukrycia Cieni pod oczami nie mam, naczynka i zaczerwienienia - jakoś się ich pozbyłam, AZS nie widać, żadnych trądzików i pryszczy nnie mam z racji suchej skóry. Wydawałoby się, że wygładzenie (właśnie tu chcę zaznaczyć, że mam takie niewidoczne praktycznie delikatne uwypuklenia po AZS, które trudno wyczuć nawet ręką, ale akurat pod wpływem wypróbowanych już podkładów stają się widoczne - może nie jakoś bardzo, ale dla mnie za bardzo -chciałabym mieć "pupcie niemowlaka" ) , wyrównanie koloru i nawilżenie to nie jest dużo, a jednak ehhh ... Jeśli ktoś ma jeszcze jakąś propozycję to .....