Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - serum z wit. C + krem z filtrem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-01, 23:09   #1
hotlips
Przyczajenie

serum z wit. C + krem z filtrem

Witam Serdecznie!

Od jakiegos czasu podczytuje sobie Was wizazanki ale dzis postanowilam zadac pytanie. Byc moze temat ten byl juz poruszany na forum, ale ja jakos nie moglam sie go doszukac. Jesli tak to przepraszam i prosze o skierowanie mnie do konkretnego watku. Pytanie jest skierowane do tych co stosuja lub stosowaly serum z wit. C pod filtr. Ale zanim je zadam nakresle sytuacje:
Stosowalam do tej pory kombinacje serum (z wit C w proszku i wit. E) i kremu z filtrem LRP Anthelios Dermo-Pediatrics 60 (2 tubki). Czyli wiadomo najpierw serum, pare minut az sie wchlonie i na to filtr. Wszystko okej zadnych 'niespodzianek'. Niedawno skonczyl mi sie LRP DP i z ciekawosci przerzucilam sie na filtr LRP Anthelios XL Aqua-Lait 50+. Na poczatku przez kilka dni stosowalam go samodzielnie (z lenistwa nie chcialo mi sie robic serum ). W porownaniu z poprzednim konsystencja gestsza, wchlanialnosc podobna, bardziej lepki i bielenie zblizone. Generalnie jestem zadowolona. 'Natchnelo' mnie zrobilam serum. Rano jak zwykle nalozylam serum, po paru minutach filtr i...z bialego kremu zrobil mi sie 'krem delikatnie tonujacy'! Zapewnie pod wplywem serum krem zmienil barwe na bezowa. Jak dla mnie to bomba! Tylko teraz mam watpliwosci czy to serum nie zmniejszylo skutecznosci ochrony.
I pytanie: czy ktoras z Was tez zauwazyla u siebie takie 'zjawisko'?
hotlips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując