Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - OŚWIADCZYNY- ucieknie mi kilka pięknych chwil?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-27, 19:45   #22
UrbanWarrior
Zakorzenienie

Dot.: OŚWIADCZYNY- ucieknie mi kilka pięknych chwil?

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez Madzia880404 Pokaż wiadomość
Może dla Ciebie poroniony,ale ja zawsze chciałam mieć wszystko zorganizowane i dopięte na ostatni guzik.A zaręczyn nikt z nas ani z rodziny tak nie potraktował. Zaskoczeń, ani niespodzianek z reguły nie lubię, nie wiem czemu widać taka moja natura A konkretna data, akurat dla Nas jest czymś ważnym nie chcieliśmy łapać byle pierwszego wolnego terminu.

No ok, super. Ale wytlumacz mi prosze, bo nie pojmuje - skoro jest data i "wszystko dopiete na ostatni guzik", to po co w ogole zareczyny Jaki one maja w ogole cel i sens, skoro odpowiedz na pytanie przewodnie (czyli "wyjdziesz za mnie") jest juz potwierdzona czynami ?! Jakie to sa zareczyny?

A tak na marginesie, to "dopinac na ostatni guzik" nie mozna PO zareczynach? I o co chodzi z tym "lapianiem byle pierwszego wolnego terminu" ? Toc zareczynonym mozna byc tak dlugo, jak sie ma tylko ochote ... i na wymarzony termin tez mozna przeciez poczekac, skoro jest taki strasznie wymarzony

Popraw, jesli sie myle :P:

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Im mniej rzeczy mnie denerwuje tym lepiej się czuję

Edytowane przez UrbanWarrior
Czas edycji: 2010-02-27 o 19:48
UrbanWarrior jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując