Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-27, 18:45   #4773
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja nie dość że leń sie zrobiłam (nawet śmieci mi się nie chce iść wyrzucić ani naczyń umyć, więc tego nei robię) to jeszcze szybko się zniechęcam i jak tylko w idze jakies pozytywne zmiany u mnie to przestaję dbac o figurę
Skąd ja to znam Też mi się nic nie chce ostatnio. I jak kiedyś normalką było, że robiłam gruntowne porządki w pokoju co sobotę, to dziś nawet palcem nie kiwnęłam w tym kierunku. A naczyń to nigdy nie lubiłam zmywać, więc na ten temat powiem tylko tyle - jak mus to mus

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Kurcze, chciałam poszukać lepszego zdjęcia w sieci niż to na smacznym wizażu i mam tylko link z jakiegoś bloga, ale przepis ten sam
http://majanaboxing.blox.pl/2008/09/Poduszkowiec.html
To dobrze, że wszystko idzie ku lepszemu Bo jak się zdrowie sypie, to reszta niestety też nie ma szans się trzymać na dotychczasowym poziomie. Pamiętaj o basenie, bo będę Cię o niego męczyć
Placek wygląda zachęcająco, aż zgłodniałam Zaraz sobie ukroję kawałek mamowego murzynka z tej okazji
A co do basenu, to pamiętam, ale na razie, jak wspominałam, przez te moje zatoki ani mi się śni tam chodzić. Zresztą na razie jeszcze się oszczędzam, staram się nigdzie nie chodzić jak nie muszę, polubiłam się z komunikacją miejską i jak tylko się da wynajmuję tatę za szofera A na basen mam kawałek i dojazd kiepski. Co prawda mieści się zaraz przy pracy, ale dopiero jak się zrobi cieplej mam zamiar tam skręcać zamiast iść prosto do domu.

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
I też uważam, że dobrze zrobiłaś. Nienawidzę osób, które wysługują się innymi, a na dodatek robią to w sposób tak perfidny, że nawet nie wstyd im śmiać się tym osobom w twarz, bezczelne babsztyle.
Oj, też tego nie cierpię A już po dorosłych kobietach nie spodziewałabym się takiej perfidii. Co one sobie myślały, że jesteś dziewczyna na posługi czy co
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora