Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-27, 20:44   #3409
drcron
Zakorzenienie

Dot.: Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
szkoda ze reala nie mam;/
dziewczyny ile kupujecie pampersow1?
ja dzisiaj kupilam pampersy newborny 1 paczke ta mniejsza i teraz nie wiem czy kupic druga paczke newborn dada czy huggies. A pozniej juz 2 nie?
ja jedna paczke hugis 28 sztuk mam do szpitala dwie w domu zostaja i jedna 48 sztuk dwojek kupilam tez do domu i to chyba na pierwszy tydzien starczy

Asiulek jak fajnie ze juz wrocilas do nas waga niuni swojej sie nie przejmuj ponoc latwiej jest rodzic mniejsze dziecko ja sie urodzilam kluska a raczej wielka klucha 62 dluga i 4800 wazylam nadal jestem wielka jak fasola maz tez sie dlugi urodzil mial 58 ale chudziutki bo tylko 3200 wazyl ja mam nadzieje ze nasza corcia sie nie wda w nas z wielkoscia i waga hehe wolalabym zeby byla mniejsza

a moj maz dzisiaj do mnie dzwoni taki przerazony i pyta czy zapakowalam mu druga pare spodni na kurs bo pekly mu na pupie jak kucal hehehe a nie chcial brac zapasowych kurcze ta moja sierota kolejne nowe spodnie zepsula chyba drewniane albo metalowe bede mu na dupsko chude zakladala bo jak tak dalej pojdzie to nie wyrobimy

drcron jest offline Zgłoś do moderatora