Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brak motywacji | Matura :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-27, 20:14   #30
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983
Dot.: Brak motywacji | Matura :(

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
Jakbym powiedziała mojemu facetowi,że mieszkanie na miesiąc zarośnie syfem bo ja mam sesję i muszę się uczyć to chyba by mnie wyśmiał
Albo jestem jakoś wybitnie zdolna bo bez większej nauki mam 4 i 5 na studiach, albo na tyle rozgarnięta ,że umiem i posprzątać , ugotować i pójść po masło, jednocześnie godząc to wszystko z nauką
całe szczęście, mój facet też studiował, więc nie był znowu taki pokrzywdzony. Zreszta w czasie, gdy zdawałam sesję, on tez miał własną (do tego pracował. Studiował zaocznie), więc było standartem, że nie widzieliśmy się po 3 tygodnie. Jesli nie ja sie uczyłam, on to robił. I nie pisałam, że miałam na studiach same 4 i 5, lecz na maturze, ktora zdawalam dawno temu, gdy jeste nie bylam z nikim zwiazana. Na polibudzie w Gliwicach (technologia chemiczna) nie jst latwo nikomu, zwlaszca srednio uzdolnionemu (np. mnie). ostatecznie studia skonczylam ze srednia nieco ponad 4, lecz wymagalo to u mnie sporego wysilku, koncentracji. I takie sprzatanie, gotowanie, zakupy byly odlozone na bok. coz. jak sie ma egzaminow w granicach 5 - 14, plus mnostwo kolosw i laborek, a kazda z nich konczy sie osobnym zaliczeniem, trzeba sie poswiecic. albo prowadzenie domu, albo nauka. miedzy innymi dlatego podczas studiow oboje mieszkalismy z rodzicami, a teraz szukamy mieszkania (gdy oboje juz sie obronilismy). moze Twoj facet by cie wysmial. moj mnie rozumial, bo sam studiowal i pracowal jednoczesnie.
ps - mieszkanie nie zaroslo syfem, lecz bylo zawalone ksiazkami i notatkami.
Twoj facet by cię wysmial, a moj mnie wspieral i motywowal
Aaa... sesja na studiach trwa wlasnie jakies poltora miesiaca (ta zimowa). wiec moja droga, trzeba sie poswiecic, by wszystko zdac w wyznaczonym czasie, a nie prosic sie potem o terminy dodatkowe. w lecie wyglada to troche inaczej, bo sesje dziela wakacje ak na marginesie, jakbys zapomniala.

Edytowane przez limonka1983
Czas edycji: 2010-02-27 o 20:25
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując