Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Propozycja pomocy- zapraszam ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-27, 20:50   #10
yoona
Zakorzenienie

Dot.: Propozycja pomocy- zapraszam ;)

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
A po co drugi identyczny wątek na ten sam temat? własnych wątków się nie dubluje, bo to spamowanie forum.

(btw, ja też się interesuję psychologią )
a ja to nawet wlasnie koncze.i nie uwazam sie za osobe kompetentna do udzielania porad psychologicznych. dluga droga

a takie porady to...hm...dziwne troche.psycholog korespondencyjny.ach nie- nawet nie psycholog. od czego forum?

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Narcyza95 Pokaż wiadomość
Fresa- szaleństwo- stanowczo to nie mój wątek to akurat czysty przypadek. a nicki faktycznie się zgadzają, stanowczo też przypadkowo. ciężko w to uwierzyć, ale serio, prawda..
p.s. dla zgodności- tamten był założony wczoraj

moniaszelki- słuchaj, to niekoniecznie tak. może zwracasz uwagę na złych facetów? na przykład skupiasz się konkretnie na jednym typie, dajmy na to metalowca?
ja np tak robiłami i też sobie w brodę plułam co tu nie halo.
jak to zrozumiałam, to trochę się zmieniłam- wiesz, takie detale, broda wyżej, uśmiech na ulicy- od razu faceci inaczej patrzą
nie ma takiego utartego sposobu, co tu zrobić, żeby na fectów okey trafić.
ma dziewczynę? w sumie to nie największy problem. zawsze może się okazać, że to jednak Ty przykujesz jego uwagę i CIEBIE będzie wolał. ja teraz wystartowałam do takiego zajętego. i muszę ci powiedzieć, że nawet się udaje. nie chodzi o to, żeby odbić lasce faceta, ale jeśli ci na nim zależy, walczyć!

co się tyczy zbyt szybkiego angażowania- musisz sama z tym walczyć. nie oddawaj się zbyt wielu marzeniom z NIM w roli głównej, bo sama się nakręcasz. tworzysz w głowie jego zbyt wyidealizowany obraz i tak to działa. ne pokazuj też chłopakowi, że za bardzo ci zależy- jak będzie nie w porządku, może to wykorzystać.
trzymaj się. na pewno trafisz na faceta wartego ciebie. wiem, oklepany tekst, ale taka prawda. może ten twój książę z bajki teraz też siedzi i myśli: "dlaczego mi się nigdy nie udaje.. "
;*
no swietna rada...odbijac facetow zajetym...
no bo sorry piszesz ze nie chodzi o to, ale co to jest innego jak nie odbijanie? walczyc. ladniej sie to nazywa w sumie.

Blogowy świat

Edytowane przez yoona
Czas edycji: 2010-02-27 o 20:58
yoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując