2010-02-28, 00:21
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OŚWIADCZYNY- ucieknie mi kilka pięknych chwil?
widze,ze niezla dyskusja sie wywiazala
apropos poprzedniego watku zalozonego przez feel atmosphere- martwilo ja,ze jej TŻ nie chce jej kupic pierscionka bo go nie stac na taki, na jaki ona zasluguje i co koledzy powiedza czy cos w tym stylu
no i teraz jestem ciekawa czy kupil jej taki "zwykly" czy wzial kredyt na taki jaki powinna miec
a co do dalszej dyskusji...juz dawno dalo sie zauwazyc,ze niektore pary wola juz wczesniej rezerwowac terminy i sama "instytucja"zareczyn bardzo sie zmienila ja akurat tego nie pochwalam,ale jak juz ktos koniecznie chce to jego sprawa przeciez.
a co do wieku...to tez indywiduala sprawa.jednym wystarcza rok, innym 5 a jeszcze innym 10 zeby sie zareczyc.
ja ze swoim TŻ zareczylam sie po 7.a po 9 wezmiemy slub.i nie uwazam,ze to za dlugo tym bardziej,ze poznalismy sie jak mialam 16 wiec dziwne by bylo jakbym brala slub po 3 latach "bo juz tyle ze soba chodzimy"
aha dodam jeszcze,ze nasze zareczyny odbyly sie miedzy nami,a dopiero po nich TŻ przyszedl do moich rodzicow z tym magicznym zapytaniem zareczyny byly dla mnie niespodzianka mimo,ze wiedzialam,ze kupil mi pierscionek prawie mieisac wczesniej, nie wiedzialam kiedy to nastapi.pokazywalam TŻ mniej wiecej jakie mi sie podobaja i trafil w moj gust mimo,ze nie wybral bialego zlota tak jak mu sugerowalam.nie zamienila bym go na zaden inny.a zareczyn na zaplanowane...ale to moje skromnie zdanie
---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------
dla zainteresowanych - poprzedni watek o pierscionku.a wlasciwie jego cenie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=397219
Czas edycji: 2010-02-28 o 00:18
|
|
|