Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Garnier- pielęgnacja ujędrniająca skórę ROLL-ON
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-02, 10:22   #11
Rhiannon
Raczkowanie

GG do Rhiannon
Dot.: Garnier- pielęgnacja ujędrniająca skórę ROLL-ON

Cytat:
Napisane przez Paula07
Na drugim miejscu w składzie znajduje się alkohol , ciekawe po co go tak wysoko umiescili. Na pewno nie nadaje sie dla wrażliwej, delikatnej , naczynkowej skóry.
Do naczynkowej skóry nie nadaje sie też ze względu na kofeinę zaraz na początku składu :/. W ogóle niewiele jest preparatów antycellulitowych, które można stosować przy skórze naczynkowej .
A co do wpływu pigułek hormonalnych na cellulit, to w 100% prawda Niestety, ale wiem coś o tym . Przez pigułki przytyłam, cellulit mi sie powiększył i jeszcze mam wieksze problemy z naczynkami i zyłkami Ale ja niestety nie mogę odstawić pigułek, bo moje bóle miesiączkowe bez pigułek trwają nie raz 3 dni i wyglądają tak, że chodzę po scianach, zarzywam bardzo silnhe środki przeciwbólowe tylko na receptę, a i tak często ląduję w szpitalu na zastrzykach z Ketanolu I jestem w ślepym zaułku : albo uroda i zdrowie, albo ból i wyłączenie z życia raz w miesiącu na 3 dni i w związku z tym przekładanie egzaminów (jak już musiałam robić, gdy nie brałam pigułek) i niemożność podjęcia pracy . A o tym, jak pigułki działają na moje libido już nie wspominam nawet :/. Nieźle mam, nie?
Rhiannon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując