Dot.: Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010
Cytat:
Napisane przez drcron
Darusia a jeszcze cos mi sie przypomnialo jaki papier uzywasz w wc ?? jesli kolorowy albo zapachowy to on moze tez doprowadzac do infekcji ja uzywam zwyklego bialego a jesli nie ma w sklepie u nas albo jest zapachowy biore jedna rolke szarego i taki najlepszy < troche twardy  >
dzwonilam do gina kazal zbadac cukier jesc cos bardzo kalorycznego wyjsc na podworko by sie dotlenic i wziasc chlodny prysznic by wynormowac krazenie jesli nie przejdzie przez najblizsza godzine to mam jechac do szpitala sprawdzic co to moze byc sprawdzilam cukier i mam niski  68 juz po posilku wiec objadam sie batonami i miodem  zobaczymy czy pomoze
a widzicie jak nic nie robie to cos zaczyna mnie brac  czyli wniosek jeden musze zasuwac jak maly samochodzik wtedy bynajmniej dobrez sie czuje 
|
wlasnie uzywalam takiego ale jak sie jazda zaczela to zmienilam ale tez bez rezultatu.