Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-28, 10:51   #3485
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
Darusia a jeszcze cos mi sie przypomnialo jaki papier uzywasz w wc ?? jesli kolorowy albo zapachowy to on moze tez doprowadzac do infekcji ja uzywam zwyklego bialego a jesli nie ma w sklepie u nas albo jest zapachowy biore jedna rolke szarego i taki najlepszy < troche twardy >

dzwonilam do gina kazal zbadac cukier jesc cos bardzo kalorycznego wyjsc na podworko by sie dotlenic i wziasc chlodny prysznic by wynormowac krazenie jesli nie przejdzie przez najblizsza godzine to mam jechac do szpitala sprawdzic co to moze byc sprawdzilam cukier i mam niski 68 juz po posilku wiec objadam sie batonami i miodem zobaczymy czy pomoze
a widzicie jak nic nie robie to cos zaczyna mnie brac czyli wniosek jeden musze zasuwac jak maly samochodzik wtedy bynajmniej dobrez sie czuje
wlasnie uzywalam takiego ale jak sie jazda zaczela to zmienilam ale tez bez rezultatu.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora