Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-28, 12:48   #4788
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Fuksjo ja po prostu miałam przed oczami ten jej chamski usmieszek. bezczelny. fuj.

Vibesko a te buciki z h&m fajne. ja mam jedne z hm są przewygodne. w sumie fason prawie identyczny, tylko czarne ze skorki lakierowanej, i na wyzszym obcasie. ale byly tez na takim jak te Twoje
Wiem o których mówisz, też mi się podobają te buty, były jedne takie turkusowe

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Ja Aniołka kocham i mój TŻ też. Twierdzi że nazwa oddaje mnie dokładnie.

To ja poproszę o opinię po przetestowaniu.
Buty mega wygodne, rewelacyjnie się prezentują i chyba z 5 osób pytało skąd je mam.
Jedna uwaga - trzeba uważać żeby tej skórki nie zadrzeć, szczególnie przy obcasie co na naszych polskich chodnikach nie trudne niestety.
Ja wczoraj tak zadarłam ale czerwony lakier dał radę i nic nie widac
Dumam jeszcze nad czarnymi bo te buty są mega wygodne, idealne na codzinne bieganie po miescie.

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Obliczyłam, że 12 kosmetyków dzieli mnie od idealnego zbioru. Niestety 5 z nich to masła.
Ja masła te co nie lubię pozużywałam do golenia

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Huh Ale ładna pogoda Jestem już po bieganiu (stwierdzam, że moja kondycja leży i kwiczy! choć biegałam 40minut powoli bez większej zadyszki. Ale więcej bym nie dała rady. I szybszym tempem też bym nie dała :/ no ale kwestia czasu popracuję nad tym).

Wyrolniczyłam się też od razu. Wypeelingowałam kawą, wybalsamowałam, stópki wymoczyłam w soli reklaksującej. Potem zjadłam śniadanie i nie wiem co ze sobą zrobić. Jest tak ładnie, że bym gdzieś wyszła, ale nie ma z kim, wszyscy zajęci. To chyba sama gdzieś sobie pojadę.

Zapomniałam już jak cudowne są ćwiczenia na świeżym powietrzu! Rewelacja
Pięknie jest na dworze, a bieganie super
Cera się dotlenia i to dodaje poweru
Już czekam aż rower wyciągnę

Cytat:
Podziwiam, ja bym po 5 minutach bym miała taką kolkę, że nie zrobiłabym kroku.
A pogoda faktycznie cudna. Powygrzewałam sobie chwilę twarz w słońcu i od razu poczułam przypływ energii. Szkoda, że od środy zapowiadają powrót zimy
To ćwicz kondycję