Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to będzie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-28, 12:36   #90
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
dzień dobry wieczór
Kasia mnie skrzyczała, że mam przyjść to przyszłam
i zaraz zostanę pewni oficjalnie spałowana
no Olaaa w końcu do nas wróciłaś . !!

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
wiecie, pomyślałam sobie... jak wielkie to musi być szczęście pokonać siebie. wygrać ze swoimi słabościami, dać z siebie wszystko dla osiągnięcia wielkiego celu, satysfakcji.
jakie piękne jest wiedziec, czego się chce, co się chce osiągnać..
oj jest piękne.
akurat widziałam końcówkę biegu,genialnie normalnie !

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
O tęczy opowiadała na wywiadówce wychowawczyni córki koleżanki mojego wujka z Warszawy. Więc dziewczynki malują usta różnymi kolorami szminek, muszą być intensywne, no i jest chłopiec no i one mu biorą do buzi i dzięki tej szmince widać która głębiej, no i ta co głębiej to wygrywa
w szoku jestem.

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Jestem
jak było?

Cytat:
Napisane przez MidnightGothique Pokaż wiadomość
Swoja droga to witam, tez jestem tegoroczna maturzystka.. uff
Nie wiem jak do Was, ale do mnie to chyba jeszcze niezbyt dotarlo I zamiast sie wziasc do roboty to tylko "przeciez jeszcze czas.."
czesc .

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Żbiki, klikajcie na mnie na VICHY, bo spadłam w rankingu o 10 miejsc.
już jesteś na 36 ;*

Cytat:
Napisane przez tynas Pokaż wiadomość
Dolączam się do maturzystek 2010... pisze z Mat podst i rozsz,pl podst,ang podst i rozsz... i w sumie najbardziej to się boję matmy rozszerzonej... na żadne kursy nie chodzę,staram się sama uczyć...
jak tam wasze przygotowania do matury? kiedy macie zamiar SERIO zacząć się uczyć... bo ja planuje od marca(cholera to już jutro?:PP)
Pozdrawiam
czec

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Ech, niedziela taka piękna a tu trzeba wziąć się do roboty chodźcie po maturze zrobimy sobie zjazd maturzystek tak dla osłody
ojj takie plany są już od daaawnaa

czesc dziewczyny ;*.
tak pięknie słoneczko świeciło dzisiaj a teraz schowalo się. poczułam wiosnę .

buntuję się.nie idę jutro do szkoły .chcEM jeszcze wolneeee. mamoooo.
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora