Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poważna sprawa
Wątek: Poważna sprawa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-28, 19:07   #1
chomik_
Raczkowanie

Witam drogie wizażanki
Mam kilka dylematów dlatego też postanowiłam skontaktować się właśnie z Wami.
Tak więc do rzeczy. Pierwszym moim problemem są włosy ( naturalnie jestem szatynka , a włoski nie prostowane falują się...kręcą), chciałabym je nieco zapuścić...ale jak na razie z decyzją poczekam na Wasze propozycje.Kolejną sprawą jest makijaż, troszkę orientuje się w tym temacie aczkolwiek jak wiadomo sama mogę nie zauważać pewnych błędów jakie popełniam, na pewno jednak nie potrafie okreslic jakie kolory mi pasują(jakoś nigdy nie miałam tak ukierunkowanej wyobraźni).
Pora na mój kolejny bardzo przytłaczający problem/kompleks(przepraszam jeśli nie kwalifikuje sie on do tego forum,ale jakby nie było dot.zmiany)...nos, uważam ,że jest okropny dlatego też chciałabym go potraktować skalpelem, godzinami patrze na niego i ...przeraża mnie ten gard , kształt,kiedy pytam o opinie bliskich to odradzają chirurga i mówią,że nos jest spoko. Uważam,że nie chcą mnie załamać a przecież ludzi na ulicy pytać nie będę , zresztą po co skoro mogę zapytać Was , nie liczę na podjęcie decyzji za mnie,ale na szczere opinie , bo ja osobiście myślę ,że szpeci mnie on jak nic ...
Będę bardzo wdzięczna za szczere rady,opinie bo jak wiadomo każda z nas potrzebuje czasami bezinteresownej "uwagi"

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2010-02-28 o 20:34
chomik_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując