Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-28, 19:21   #3362
brombusia
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Wczoraj skończylismy 3 m-c, jak tu niektórzy zauważyli i z tej okazji przeprowadziliśmy malego do jego pokoiku. Jest zachwycony
Obserwuje motyle na ścinach i suficie i mam go teraz blizej bo jego pokoik bliżej salonu mamy, a sypialnie na końcu mieszkania. No ale malutki bez problemu zniósł przreprowadzke i spał spokojnie do 6 rano, za to jego matka świrowała... Tak ze do tych ktore dopiero planuja przeniesienie dzidziusia ostrzegam, zrobcie to szybciej i nie dlatego ze dziecko się nie przyzwyczai tylko dlatego żebyscie Wy się szybciej odzwyczaiły Mi było bardzo trudno wiedząc, ze nie mam już swojego słoneczka na wyciągnięcie ręki i że nie mogę malej rąsi przez szczebelki trzymać
Super
A te motyle możesz pokazać?
Co do przeprowadzki, to ja bym chciała jak najszybciej, bo mi się wydaje, że my mu coraz bardziej przeszkadzamy i łóżko zaczęło skrzypieć, normalnie nie mogę się bezszelestnie wślizgnąć do niego
Ale w kwietniu nas czeka przeprowadzanie Mamy i dopiero potem możemy myśleć o pokoiku dla Małego.
że dałaś jednak radę.
Ja chyba przez pierwsze dni to będę miała nianię włączoną przy łóżku.

Cytat:
Napisane przez angelusia194 Pokaż wiadomość
witam. czy mogę dołoczyć do odchowalni? mam córeczkę,ma skonczone 3 miesiące... urodziła się 20 listopada 2009r
Witaj

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość
Nie, po niemiecku.

Pozniej (kiedy pojdzie do przedszkola) mysle, ze przejdziemy na angielski

Tak rozwiazalam kwestie jezykowa, ktora gnebila mnie cala ciaze...nie wiem czy to najlepsze z mozliwych rozwiazan, ale wydaje mi sie rozsadne A ty jak myslisz?

Jeśli Babcia mówi po niemiecku i będzie mogła porozumieć się z wnukiem. Bo to bardzo ważne jest
U Was to skomplikowana sytuacja, w mojej rodzinie to są dzieci tylko dwujęzyczne, bo rodzice Polacy a mieszkający w Niemczech czy we Francji, więc w domu i tak mówili po polsku.

Ale TŻ do niego mówi po portugalsku?

Melduję, że była wieczorem jedna luźna kupka, ale bez śluzu
Taka jak normalna tylko rozrzedzona

Ja już rozmyślam, w którym pokoju zrobimy pokój Filusia i każdy ma jakieś wady

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora