Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to będzie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-28, 21:51   #125
parodia
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
No co.
Niiic Kiedy to było, że się bałaś takich rzeczy?
Cytat:
Jak chcecie zobaczyć moje przypałowe zdjęcie z dzieciństwa to zapraszam na nk.
D. wstawiła.
Oczywiście bez podpisu, że to ja. xD Założyłyśmy się o czekoladę, że inni zgadną, że ja to ja. xD
Więc nie komentujcie.
To na którym wcinasz batona? Ale nie mogę komentować
Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
ja też sobie muszę rozpisać jakiś plan chociaż i tak muszę się daną rzecz uczyć bo które głupio na korkach nie oddać zadań czy nic nie umieć.
TEż sobie rozpisałam, ale chyba: pół Fedrydurke, wypracowanie z polskiego, ogarnięcie kserówek z dwóch działów na ang, dwa rozdziały gramatyczne na dodatkowy i 3 zestawy na niemiecki to za dużo na pół niedzieli dałam radę 1/4 Ferdydurke (jak się wczytać, to nawet nie takie głupie, tylko muszę dokończyć do wtorku), wstęp wypracowania, angielski, jeden rozdział gramatyki, zaraz coś z niemieckiego zrobię i idę do łóżka z Ferdydurke
Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pobawimy się w takie słoneczko
Najlepiej jak się spotkamy i będziemy grały w tego alkochińczyka.
Karolinka, ale czy my czegoś o Tobie nie wiemy?
Bo wiesz, kto będzie tym elementem menskim...
Cytat:

Jakiś kolo wysłał mi przedwczoraj zapro na nk. Patrzę - nie znam. Kliknęłam w jego profil, okolice mej mieściny. Myślę sobie, że może przelotem kiedyś się spotkaliśmy [tak to bym na początku olała]. Napisałam czy się znamy, bo nie przypominam sobie. Jaką dostałam odpowiedź? "osobiście to nie ale jeśli chcesz to zawsze można się poznać."
Skorzystałaś?
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17524149].
mi wczoraj na facebooku jakiś koleś a właściwie 30 letni facet napisał wiadomośc zebym dodala zdjęcia . niech się buja[/QUOTE]
Kolejna... taka okazja

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
na jak ktoś był już pod wpływem % i np kupował 3x50ml czystej to jest 12 zł, a jak widziałam, że nie czai sprawy to mówiłam 20zł to było już 8 zł do napiwkowej skarbonki szefunio i współbarmanki były zachwycone moim pomysłem
Tanio macie

--------
Chwaliłam się Kamili, to Wam wszystkim też powiem Zapisałam się na prawo jazdy na A ostatni kurs przed tymi świetnymi zmianami... nic, że marzec-kwiecień będzie musiała mieć jazdy w Sieradzu, popołudniami i w soboty
I jeszcze zakopałam się u Tżta we wjeździe swoim pięknym, szyściutkim, wypucowanym i błyszczącym autkiem utknęłam w błocie nie mogłam wyjechać, dobra on wsiadł (), ale co z tego, że wyjechał, jak później musiałam je 10 minut wycierać z tych grudek błota więcej tam nie jadę, foś.

http://demotywatory.pl/1100441/Slowa-pijanych-dziewczyn a później tłumacz, że jednak nie

parodia jest offline Zgłoś do moderatora