Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-28, 21:26   #802
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Witam was kochane
Kasiu współczuje nocki, my mieliśmy tydzień temu taką imprezkę pod nami też nie dali pospać. A wczoraj byli u nas znajomi i siedzieli do 2 w nocy więc też nie pospałam za bardzo, ale w dzień sobie drzemką odbiłam.

Witaj Sanderko u nas, cieszymy się że dołączyłaś!

Daruś uważam że to świetne podejście że czujesz się taka pewna siebie! Ja jak na razie mam zupełnie odwrotnie, ale w kwietniu idziemy do szkoły rodzenia to mam nadzieje że trochę pewności siebie nabiorę.
Ogólnie to właśnie przeraża mnie co przed kąpielą co w trakcie co po kąpieli,l z przewijaniem to wszystko związane kiedy kremy kiedy puder kiedy oliwki wogóle nie wiem co jak i kiedy. Co do brania na ręce to wogóle nie mam obaw bo miałam kontakt z dzieciątkami.

Ja w weekend wyjątkowo odpoczywam bo przyszły tydzień będzie szalony 3 dni szkoleń z czego jedno w innym miescie około 150km ehh
Teraz wybieram się na spacerek trochę się powietrzyć.
Dzidzia dziś bardzo spokojna cały dzień śpi, wczoraj zresztą też był bardzo grzeczny.
W środę już usg ale nie mogę się doczekać.
witam mielismy znajomych i UWAGA!!!
MAMY POJAZD W DOMU!!!
Ale mi to radoche sprawilo nawet sobie nie wyobrazacie
Jutro sie pochwale :P bo akumulatorki laduje

Kochana co do szkoly rodzenia ja ze swojej zrezygnowalam. Nie bede chodzila, wkurza mnie to;/ pewnie wszystko zalezy kto i jak prowadzi a mnie ta baba wkurza strasznie takze nic na sile.
Poza tym laska pracuje w poradnii a nie na porodowce wiec o czym ona chce mi opowiadac? suche relacje to ja mam od znajomych;/

a co do wozka jest 3 kolorowy na wielkich kolach pompowanych nie skretnych ze srebrnymi alufelgami:P jutro ocenicie...
cos sie zle czuje i uciekam lulu.

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

kasiu bardzo fajny wozeczek, u mnie niestety te koleczka z przodu nie zdalyby egzaminu

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

weronisia 6 czy 4 WAŻNE, ŻE TRZYMASZ
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora