Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dunkan wyznaczy ci etapy diety online
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-28, 21:33   #1
Chooo
Rozeznanie

Dunkan wyznaczy ci etapy diety online

Witam, ostatnio dotarłam do strony dr. Dunkana, na której odpowiesz na kilka pytań, a on dobierze Ci długość trwania poszczególnych etapów na podstawie Twoich odpowiedzi.

http://www.regimedukan.com/fr/212-je-minscris.html

Strona jest po francusku, ale przetłumaczę Wam pytania:

Votre prénom - Wasze imię, nazwisko
Vous êtes - Płeć (kobietki zaznaczają une Femme )
Quel est votre poids actuel ? - Ile obecnie ważysz?
Quel poids souhaitez vous peser ? - Ile chciałabyś ważyć?
Avez-vous déjà suivi des régimes pour maigrir ? Czy kiedykolwiek schudłaś po diecie? (remplir = do wypełnienia, aucun = nigdy, 1,2,3, plus = w sensie przytyłam)
Votre email* : podaj e-mail

kliknąć różowy

Quel poids maximum avez-vous pesé ? - Ile maxymalnie ważyłaś?
Quel poids minimum avez-vous pesé ? - Ile minimalnie ważyłaś? (po 18 latach bez poważnej choroby)
Combien mesurez-vous ? - Podaj wzrost
Etes-vous pressé(e) de maigrir - Czy jest ci śpieszno zrzucić kg? (oui = tak, non = nie)

kliknąć różowy

Y-a-t-il une tendance à grossir dans votre famille ? - Czy są tendencje do tycia w Twojej rodzinie?
Quel est le nombre de vos grossesses ? - Po ilu jesteś ciążach? (aucun = żadnej, 1,2,3,...)
Lorsque vous surveillez votre alimentation, vous avez l'impression de maigrir : - czy trudno Ci utrzymać dietę? (Facilement = łatwo, Difficilement = trudno = podjadam )
Manger moins vous fatigue-t-il ?- Ograniczenie jedzenia jest dla Ciebie męczące? (oui = tak, non = nie)
Potem trzeba objąć lewą ręką prawy nadgarstek i zaznaczyć ten obrazek który odzwierciedla jak to wygląda u Nas

kliknąć różowy

Date de naissance : data urodzenia
Choisissez votre pseudo : podać nick (6 cyfr) - nie wiąże się to z żadną oplatą, konsekwencjami, po prostu dr. Dunkan prowadzi spis ludzi, którzy skorzystali z jego porad.
Votre mot de passe : hasło
Vérification du mot de passe : powtórzyć hasło
zaznaczyć ptaszkiem informację, że wyrażamy zgodę na wzięcie w tym udziału, coś o jakiejś zniżce 20%, ale tego nie rozumiem - bla bla bla

KLIKNĄĆ RÓŻOWY, OSTATNI RAŻ

Tu Pan Dunkan w 1 punkcie wyliczył jaką wagę osiągniesz nie popadając w przesadę i nie szkodząc swojemu zdrowiu.
W 2 punkcie poda kiedy osiągniesz tą wagę, jeśli będziesz się stosowaćdo diety (uwzględnił Twoje trudności z nietrzymaniem się ścisłym itd)

Potem mamy wykresic, ciemny pomarancz to faza 1, podaje ile dni ma trwać (dzień = jours), a niżej ile dni powinna trwać, jasny pomarancz to faza 2 itd itp.

Post stworzyłam sama, nie kopiowalam go z innych stron itd itp.
Mam nadzieję, że się nie powtórzyłam przy zakładaiu go.

Pozdrawiam wszystkie proteinki

DUKAN, nie DUNKAN jak napisałam to w tytule... Pardon.

Edytowane przez Chooo
Czas edycji: 2010-03-02 o 18:30
Chooo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując