Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jagody ACAI i specyfiki z ich zawartością
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-28, 22:38   #5
martina80
Przyczajenie

Dot.: amazonskie jagody acai

nigdy tego nie zazywalam.....ale w internecie czesto wyskakuje reklama tych jagod....ze niby na probe ci dadza....za 1 euro +koszty pakowania i przesylki.....nie pamietam dokladnie...ale to chyba te jagody.....wydaje mi sie to totalna sciema...jesli tj to to nie zawracaj sobie glowy....sposob na wyudzenie pieniedzy....za specyfik....niewiadomego pochodzenia o oraz niezbadanych skutkach ubocznych!!!powiem krotko....te specyfiki (nie wiem)...moze sa skuteczne ...byc moze,ale cena jest wysoka,gdyz mozesz przyplacic zdrowiem!!!i nie chce ci prawic moralow....bo pare lat temu zaprzedalabym dusze diablu by zrzucic kila....musisz wiedziec jedna rzecz...meizitang(slawne ziolka chinskie)...podobnie jak i te jagodki(podejrzewam....ni e wiem na pewno) .....sa na bazie narkotykow...jedno jest pewne dzialaja one na czynnosc tarczycy....czesto powodujac jej nadczynnosc ze skutkiem nieodwracalnym....owszem chudniesz...ale nie daj boze nadczynnosc tego gruczolu nie cofnie ci sie wraz z zaprzestaniem przyjmowania tych wynalazkow.....wyleczyc nadczynnosc to cud.....a czesto konsekwencja wyleczonej nadczynn jest niedoczynn i potem sklonnosc do tycia przez cale zycie...dlatego jesli jestes zdrowa osoba i nie chcesz nabawic sie takich niespodzianek....zdrowo sie odchudzaj!!!ja ci zycze powodzenia....bo ja tez sie odchudzam...mysle ze nalezy rozpoczac odchudzanie od zmiany myslenia...ale nie katowac sie ...a tym bardziej tak ryzykowac....moja wiedza jest ograniczona na temat tych ziol...dlatego najpierw uzyskaj 100 proc pewnosci jak one dzialaja...i czy ci nie zaszkodza!!!!
martina80 jest offline Zgłoś do moderatora