Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-01, 07:19   #4804
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

No i zaczynam od dziś pracę sama w biurze. Dziwnie tak bez koleżanki...pusto jakoś
Ledwo w ogóle dojechałam do pracy, bo znów busy nie jechały i znów ponad 30 minut wystałam się na przystanku Pogadam dziś z szefową o tym, może się zgodzi na zmianę godzin mojej pracy, bo ja na prawdę nie mam już czym dojechać na 8.00 Mogę być w pracy albo gdzieś 20 minut po 7.00 już albo dopiero ok. 8.30 jak nie później. Wolałabym jednak przyjeżdżać wcześniej i wychodzić wcześniej, bo rano mi się lepiej myśli i pracuje niż do późnego popołudnia. Trzymajcie kciuki żeby szefowa się zgodziła jakoś na rozwiązanie tej sprawy.

Użyłam wczoraj masła karotenowego Bielendy - całkiem ciekawe to smarowidło Jest gęste i treściwe, nieco tłustawe.
U mnie wchłonęło się szybko i nie zostawiło żadnego filmu na skórze. Pachnie ładnie, ale nie wiem czym. Jest to zapach taki perfumowy, na pewno nie kojarzy mi się z żadnym owocem a zwłaszcza marchewką A jeszcze rano czułam trochę jego zapach na skórze, więc jest on trwały.