|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II
Cytat:
Napisane przez Zuziunia
kiwi, kiwi i jeszcze raz kiwi
|
qurcze zaraz sprobuje bo wczoraj kupiłam i do pracy sobie dzis wzielam wlasnie kiwi
Cytat:
Napisane przez itakasia
lece na cwiczenia, bede po 11 z kawka 
|
itakasia a co Ty ćwiczysz?
Cytat:
Napisane przez Misiulka1
Byłam wczoraj z koleżanką i jej dzidzi na spacerku na Kazimierzu - zagłębiarki powinny znać to miejsce i tak było pełno ludzi z małymi dziećmi i powiem wam że naoglądałam się sie tyle wózków że mam teraz mętlik w głowie napewno chce taki żeby można było foteli samochodowy zaadoptować do wózka znajoma mówi że to duży plus bo ona tak ma tylko musi zakładać adaptery i to jest ten minus bez adapterów jest dużo łatwiej. Widziałam np. ja rodzice wyciągając dzidzię z fotelika do wózka bdziło się i potem było bardzo marudne i po spacerze więc to jest duży plus żeby ten fotelik pasował do wózka.
|
mi podobaja sie wozki Mutsy - i dwie moje najlepsze przyjaciolki miały i bardzo sobie chwalily - przede wszystkim spacerówke
my za miesiac wybieramy sie na ogladanie wozkow do sklepu i wtedy ostatecznie zdecyduje co mi najlepiej będzie się prowadzić
|