Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sny prorocze-macie?Wierzycie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-02, 17:34   #164
Pomadka
Zakorzenienie

Smile Dot.: Sny prorocze-macie?Wierzycie?

Cytat:
Napisane przez Fresa
Pomadko,zęby mają dużo znaczń ,jeśli chodzi o przepowiednie senne.Najczęściej nie zwiastują niczego dobrego,niestety.Niektóre ze znaczeń to:
kłopoty zdrowotne,zapowiedz ciężkiej choroby,niepowodzenia,kło poty finansowe.
Owszem mogą być też zwiastunem śmierci,ale tylko wtedy ,gdy wypada i gdy towarzyszy temu krew.

A biżutria w zależności od tego jaki sen był z nią związany może oznaczać,coś dobrego np.twoje plany przyniosą zyski,nowe dochody lub
coś niepomyślnego np.zawarcie niekorzystnych znajomości,rozczarowanie, kłopoty na drodze do sukcesu .
Dziękuję Freso.
Pytałam o tę biżuterię, bo ona czasami mi się śni. OCzywiście w różnych konfiguracjach i sceneriach. Czasami faktycznie coś wynika z takiego snu, ale najczęście nic specjalnego, złego...

Kiedyś koleżanka mi powiedziała, że jak się śni biżuteria, to na mur-beton, będzie nieszczęście. TEraz wiem, mająć różnorakie biżuteryjne sny, że nie do końca jej teoria jest prawdziwa.

Dziewczyny a co z krwią? Śni wam się? Bo mnie się śni i taki sen mogę odczytać jako "wizytę kogoś z rodziny-krewnego, bądź w ogóle goście w domu". To u mnie się sprawdza w 99%.