Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Podbijamy świat, czyli jak Studniówkowiczki 'o9 opierdzielają się na studiach:D cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-01, 13:15   #1646
agunineczka
Zakorzenienie

Dot.: Podbijamy świat, czyli jak Studniówkowiczki 'o9 opierdzielają się na studiach:D

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Studiowałyśmy.. ale zrezygnowała.. A wyjeżdża.. chce jechac tam do pracy. Ma ciocie w Birmingham (czy jakoś tak ) i tam by pojechała, zarabiała i po jakimś czasie wróciła. A teraz jeszcze rozstała sie z chłopakiem i wogole.. Kurde nie widywałyśmy się zbyt często. Ale zawsze mogłam na nią liczyć w razie czego. mogłyśmy zawsze sie spotkać i wogole..

Noo to Aguś czekaj na smsa za 2 miesiące

No jakii..
olać, olać, zakopać i nic więcej

a ja wróciłam od kosmetyczki.. Mam nowe brwi już pół roku nie wyrywałam! i teraz tak mi łyso
I kupiłam nowa koszule do chodzenia bo nie mam w czym chodzić
I kupiłam truskawkową herbatkę

A wogole.. Koleżanka sie mnie pyta wczoraj jak bedzie sie nazywała córcia.. A ja mowie ze Blanka. A onaa.. 'ee.. a to zdrobnienie czy juz takie normalne? jak te perfumy z avonu'
Kurde ale takie zacofane są..
I pytały się też takie dwie starsze dziewczyny z grupy. i jak powiedziałam ze Blanka to były taakie zachwycone że w końcu takie piękne imię, takie inne i wogole I były zaskoczone, że mało komu się podoba. Bo oprócz Was, tu na wizażu, mojej mamie i tacie, przyjaciółce i teraz tym dwom sie nie podoba
No ale ja sie nie dziwie, one nie siedzą na tym zadupiu całe życie i wogole..

Będę czekala

A co do Blanki to mi się kojarzy z tą tancerką
Blanką Winiarską
Wtedy pierwszy raz usłyszałam to imię i jakoś tak mnie urzekło