Wtajemniczenie
|
Ekspresowy Chaos Wielkanocny :)
Czyli wymianka prezentowa dla spóźnialskich.
MIESZANA!!!
Byłby ktoś chętny - na pewno! wiele z nas/was przeoczyło termin zgłaszania się
Czasu będzie bardzo mało!
Koordynację wezmę na siebie!
Oto regulamin
1. Wymiana jest dobrowolona i każdego obowiązują w niej takie same zasady.
2. Wymiana dotyczy osób będących czynnymi członkami forum, a zwłaszcza podforum : zrób to sama
3. Aby wziąć w niej udział należy mieć nienaganną opinię na forum, staż min odlistopada 2009 roku, min 100 postów oraz DZIAŁAJĄCE miejsce gdzie można by zobaczyć prace (blo, strona, wątek na wizażu - w wypadku 2 pierwszych poproszę linka do tego miejsca na wiadomość prywatną, lub umieszczenie ich w swoim podpisie) - ma to na celu dokładne unaocznienie, jaki ty twórczości dana wizazanka uskutecznia
4. Kwota do jakiej ma zostać wykonana praca będzie ustalona wspólnie, jednak nie zawsze przekłada się ona do zużycia materiałów (przykład: prace wirewrapping, plecionki, decu). Ja proponuję kwotę 30pln bez przesyłki.
5. Każdy prezent ma zostać zapakowany bezpiecznie i antypocztowo. Z oznaczeniem na kopercie! Żeby od razu było wiadomo co jest w środku.
6. Dane osobowe, preferencje oraz inne informacje będą znane tylko mi i osobie, która daną wizazankę wylosuje.
7. Osoby zgłaszające chęć wzięcia udziału zostaną wpisane na listę dopiero po tym, jak otrzymam na PW dane do wysyłki i preferencje.
a) preferencje, czyli: kolorystyka, ew materiały ( określcie się w każdej możliwej dziedzinie - biżu/decu/scrap etc...)
8. Zgłoszenia i ew. rezygnacje (naturalnie dobrze by było, gdyby ich nie było, ale życie to życie.. ) będę przyjmować do 10.03.2010 do 16:00 (środa i ani minuty dłużej) i najpóźniej w czwartek 11.03.2010 roześlę adresy biorącym udział
9. wysyłka prezentów do końca marca 2010.
TEMATU NIE BĘDZIE.
Przebieg zabawy:
a) zgłaszacie się w komentarzach jednocześnie wysyłając odpowiednie informacje do mnie na PW.
b) po zamknięciu listy (10-03-2010) ja mam niecały jeden dzień na losowanie, pod czujnym okiem komisji złożonej z mojego TŻ, i bandy rybek w akwarium.
c) rozsyłam Wam na PW (11-03-2010) dane wylosowanej dla Was wizazanki- adresatki
d) macie czas do końca marca, żeby wykonać, zapakować i wysłać prezencik dla swojej Kobiety
e) natychmiast po nadaniu paczuszki/listu poleconego/kuriera skanujecie/fotografujecie dowód nadania i wysyłacie do organizatorki na PW - lub e-mail, który podam w info z danymi osoby do obdarowania
e) Paczki otworzymy jak dotrą i pokażemy wszystkim jakie to cuda dosłałyśmy jako niespodzianki
na kopercie proszę naskrobać zająca albo kurczątko
Wygląd zgłoszenia:
Nick
Imię i Nazwisko
Ulica
Miasto, kod pocztowy
preferencje:
biżu: czyli co to ma być (kolczyk, bransoletka etc), w jakich kolorach, materiały jakie się lubi bądź nie, obwód nadgarstka... itp., lub cokolwiek, możliwe wykluczenia - np świecznikom nie
decu: ( np skrzyneczki, rameczki, cokolwiek. możliwe wykluczenia - np. świecznikom nie)
scrap: (np notesiki, karteczki, cokolwiek, możliwe wykluczenia - np. świecznikom nie)
Proszę nie podawać np "Lubię bogate bransoletki, obwód 20 cm, a z kamieni to rubiny"... Dziewczyny, wiecie, bez abstrakcji Chyba że te rubiny to z plastiku mogą być :P
albo - kocham skrzynki, najlepiej pięcio poziomowe
albo - notesy w każdej ilości, najchętniej w miedzianej oprawie
1.dopisanie nicka do listy oznacza, że PW z odpowiednimi informacjami doszło
2.emotka oznacza, że nick jest linkiem do preferencji
3.emotka oznacza, że dostałam potwierdzenie otrzymania wyników losowania - na wątku bądź w PW
4. emotka ta: przy nicku oznacza, że dostałam potwierdzenie nadania - to będę wstawiać z różną regularnością czasem od razu, czasem po dniu... żeby było trudniej
5.emotka ta: przy nicku oznacza, że paczuszka dotarła
6. emotka ta: - że zdjątka zostały wstawione
7. podkreślenie nicka oznacza, że autorka potwierdziła domysły obdarowanej - podkreślany będzie nick autorki
aha - ze względu na ograniczoną ilość emotek w postach - każda zmiana statusu będzie podmieniać poprzednią emotkę - dlatego wstawiam również namiary na stronę i post w którym są preferencje
dodatkowo dla potrzeb produkujących biżuteryjek dodaję oznaczenia Ag - jeśli biżu ma być srebrna i Cu - że może być miedziana ale srebra nie wyklucza - dla tych, które brały udział w wymiance DnioKobietowej przepiszę oznaczenia
UWAGA - zmniejszenie wielkości liter oznacza,, że autorka została rozpoznana i się przyznała 
LISTA BIORĄCYCH UDZIAŁ:
1. Killa Ree ___________________ (str.6, post 173) Ag 
2. ak_pinki _________________ (str.7, post 187) Cu 
3. kocuria __________________ (str.7, post 181) Cu 
4. poppy _____________________ (str.5, post 139) Ag 
5. ravenart _________________________ ______ Ag 
6. Dagus_gd __________________ (str.6, post 159) Ag 
7. angellek89 _________________________ ____ Ag 
8.monka1123 _______________ (str.7, post 183) Ag 
9. karolinqa23 ________________ (str.7, post 182) Ag 
10. hd2005 ___________________ (str.7 post 184 ) Ag 
11. gwiazdeczka_211 ____________ (str.2 post 55 )Ag