Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój powrót
Wątek: Mój powrót
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-02, 18:01   #1
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1
Smile

Mój powrót

Wiele myślałam nad powrotem twórczym na MM na pewno przekonały mnie liczne prośby wizażanek, piszących do mnie maile i PM- chciałabym Wam bardzo podziękować za ciepłe słowa
Umieszczę w tym wątku makijaże z innego bardzo mi bliskiego forum, część z Was już je zna, część nie. Mam nadzieję że spodobają się Wam i moja decyzja o powrocie sprawi przyjemność choć kilku osobom.

Mam jeszcze prośbę do osób które zapisują sobie moje makijaże- bardzo Was proszę, piszcie mi o tym na PM, dobrze?

----------------------------------------------------------------------
Różowo...

TWARZ-podkład LIGHT Biothermu (knotie ), sypki puder nr 1 APC, jako korektor PAN STICK MF, róż Pupy, szczyty kości rozświetliłam nowym nabytkiem-jasnobeżowymi kuleczkami VOLARE

OCZY-cała powieka środkowy róż z trio BOURJOIS nr 45 Les Roses, od lini górnych rzęs aż do załamania sypki cień Clinique w kolorze różu opalizującego złotem, kreska na górze wykonana na mokro ciemnym brązem Pierre Rene, którym odrobinę zaakcentowałam zewn.kącik, brązowy kohl, rzesy to czarny XXL Pierre Arthes

USTA- szminka w kolorze łososia (kupiona na bazarku) oraz jasnobeżowy błyszczyk Sensique

Edytowane przez agabil1
Czas edycji: 2009-09-18 o 12:29
agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując