Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-01, 16:28   #3463
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Kareninko a co to Karenina suknie slubne oglada?cos sie szykuje ?
Bo mi malz truje ostatnio o ten slub koscielny...

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
Karenina - ostatnia

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Wszystkie sa piękne, ale mnie najbardziej podoba się numer 1. Taka delikatna i prosta
Kurde, moda ślubna coś się szybko zmienia, jak ja wychodziłam za mąż to królowały gorsety I jak patrzę na moją suknię, to po niej już widać że jest pasee
Teraz tez gorsety sa modne, tylko ja mam troche inna wymarzona...

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Karenina ta pierwsza najładnijejsza(oczywiście jak dla mnie) jestem za prostotą jeśli chodzi o suknie śubne... Jakbym bralła ślub w białej sukni to napewno byłaby taka delikatna i nie zwydziwiana

Jeszcze jedna fotka

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
mi się wszystkie podobają ciężki wybór
ale ja wybrałabym chyba ostatnią

Wiecie jaka jest moja "wysniona" - bo naprawde mi sie przysnila kiedys - suknia slubna? Juz mowie - taki dekolt jak nr 1 (bez siateczki), z lejacego sie bialego jedwiabiu, totalnie prosta, odcinana pod biustem i do tego tylko tak troszke dodatku takiego jakby tiulu po bokach i takie jakby "strzepy" tego "tiulu" opadajace delikatnie na ramiona...

Edytowane przez karenina19
Czas edycji: 2010-03-01 o 16:36
karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora