Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - American&Polish Girls część XV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-01, 19:50   #4985
malutka89
Zakorzenienie

Dot.: American&Polish Girls część XV :)

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
miteż koncowki chociaż od wrzesnia nie podcinane to nawet się nie łamią i nie kruszą, a odrost pojawia się dość spory 2 tyg od farbowania I jak z kolezanką się spotykam, którą widze raz na jakiś czas to widzi róznice Ale specjalnie niczym wlosów nie 'nawożę' Rycyna, odzywki, Stapiz, szampon Babuni i doustnie silica, uwazam że minimalizm jest lepszy dla włosów Tylko trzeba co jakiś czas zmieniać któryś element, żeby wlosy się nie przyzwyczaiły.

dokładnie, nawilżanie nie zwalczy skutków solarium niestety Nawet nie spowolni pojawiania się zmarszczek pojawiających się naturalnie z biegiem czasu, po 30 na przykład więc tym bardziej nie poradzi sobie z wyniszczeniami po solarce a nie raz jak widzę ile razy korzystacie z solarki to mi szczena opada..

oo fajnie że przypomniałaś YCD wreszcie będzie i jutro Klub szalonych dziewic A Wojewódzki tez będzie nowe odcinki?

cóż dziecinada, lepiej sobie odpuść a w wakacje kogoś wartościowego poznasz ja Ci to wróżę
i mi i mi też "ruszyły" a w zimie nie widziałam żadnego wzrostu
co do Wojewódzkiego to musi być uwielbiam go i Szymusia też YCD yeahciekawe jak się Mucha spisze KSD już jetem fanką tego serialu po tych dwóch odcinkach w internecie
malutka89 jest offline Zgłoś do moderatora